2777
2789
عنوان

تجربه من از عکس رنگی رحم

185 بازدید | 16 پست

سلام خانما

بعد ۸ ماه اقدام بدون هیچ گونه مشکلی از طرف خودم و همسرم به درخواست خودم رفتم عکس رنگی رحم

همیشه توی این سایت میخوندم که همه میگن درد خیلی بدی داره در حدی که بیهوشی بگیرین بهتره

البته بودن کسایی ام‌که میگفتن نه درد نداشته 

خلاصه روز عکس یه ذره استرس داشتم ولی به خودم میگفتم فک کن شکنجه است بالاخره که باید انجام بدی

دو قرص هیوسین‌خوردم یه ژلوفن و یه شیاف دیکلوفناک

رو تخت دراز کشیدم 

اول ضد عفونی کردن با بتادین

بعد دستگاه رو داخل کار گذاشتن که اصلا درد نداشت مثل پاپ اسمیر تازه راحت تر

مواد و که تزریق کرد یه درد قابل تحمل زیر دلمو گرفت اما خودمو منقبض نکردم مدام نفس عمیق میکشیدم 

۲۰ ثانیه بیشتر نبود

خلاصه ۳ بار تزریق انجام داد 

تموم شد خیلی طول نکشید

یکم خون ابه داشتم ساعتای اول و بعد قطع شد اصلا خونریزی نداشتم

سفالکسینم هر ۱۲ ساعت میخورم

شب اولم فقط زیر دلم سفت شده بود مثل اسپاسم یه هیوسین‌خوردم خوابیدم 

امیدوارم نتیجه بده و به زودی باردار شم

میدونم تحمل درد تو ادما متفاوته 

یا شاید بعضیا گرفتگی بیشتری دارن 

اما این مساله رو بزرگش نکنیم بهتره 

ترس از درد کشیدن‌گاهی از خود اون درد بیشتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم رفتم دردش خیلی کم بود مثل پریودی ولی بعد من یکی رفت چنان جیغ میکشید ک همونجا گفتم خداروشکر من اول رفتم وگرنه از همونجا برمیگشتم علتش هم این بود ک لوله های من باز بود درد نداشتم لوله های اون بنده خدا بسته بود

چقدر زن بودن سخته درد پریود درد زایمان رنج بارداری اذیت معاینه 🥹

درده چیز کردن هم هست تازه😶

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
نحوه انجام خیلی مهمه . برای من ۲ تا آمپول تزیق کردن خوب بود قابل تحمل بود . ولی برای دوستم خیلی اذیت ...

اره به گرفتگی لوله هام بستگی داره و آستانه درد