2777
2789

از تو تصویری کشیدم که اونو هیچ جا ندیییییییدم ..... 

😘❤️

اما امروز ......

..... من کجایی، .... چه بی وفایی 😔❤️

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

رفت؟

حدس بزنم؟

ظن شما چیه؟ مهم نیست جسمش کجاس، بنظرت دلش کجاست؟ هااا؟ 😔

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حدس بزنم؟ظن شما چیه؟ مهم نیست جسمش کجاس، بنظرت دلش کجاست؟ هااا؟ 😔

قضیه چیه کامل تعریف کن

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

قضیه چیه کامل تعریف کن

این روزا که زیاد داریم از این دست موارد .....

بین دو نفر الان جدایی باشه ..... 😔 مطمئنا قبلا واس هم خیلی خواستنی بودن ..... اما الان 😔

این روزا که زیاد داریم از این دست موارد .....بین دو نفر الان جدایی باشه ..... 😔 مطمئنا قبلا واس هم ...

میفهمم واقعن سخته 

برای خودم این اتفاق افتاد و بشدت سخته واسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میفهمم واقعن سخته برای خودم این اتفاق افتاد و بشدت سخته واسم

الانم درگیرین؟

بشدت درگیرم

متولد چندین؟ ایشون الان چیکار میکنه؟

متولد چندین؟ ایشون الان چیکار میکنه؟

متولد ۸۱ ام . ایشون میگذرونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام.

ظاهرا کاربری @چرچیلم‍  و  @چرچیلممم‍   هر دو متعلق به یک شخص حقیقی می باشند. خودش اعتراف کرده: در اکانت Lasvegas (تاپیک ۱۹ از آخر صفحه یک) خود چرچیلم اعتراف کرده.

اگر داشتن دو حساب کاربری مغایر با قوانین سایت محترم نی نی هست، لطفا جهت آرامش خاطر کاربران قانونمند سایت، با این کاربر متخلف (چرچیلم) برخورد شایسته را انجام دهید. ممنونم.

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

سلام.

@niniyar‍ 

ظاهرا کاربری @چرچیلم‍  و  @چرچیلممم‍   هر دو متعلق به یک شخص حقیقی می باشند. خودش اعتراف کرده: در اکانت Lasvegas (تاپیک ۱۹ از آخر، صفحه یک) خود چرچیلم اعتراف کرده.

اگر داشتن دو حساب کاربری مغایر با قوانین سایت محترم نی نی هست، لطفا جهت آرامش خاطر کاربران قانونمند سایت، با این کاربر متخلف (چرچیلم) برخورد شایسته را انجام دهید. ممنونم.

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

سلام.

@niniyar‍