2777
2789

خانوما من سال دانشگاه با یه دختری دوست شدم. من دانشجوی شهر خودم بودم ایشون مال شهر دیگه ای. چون تنها بود 4 سال تمام اخر هفته ها این دختر خونه ما بود شام و ناهار. میخواستم احساس غربت نکنه خاک بر سرم. این دختر فوق العاده حسوده. به ارشد خوندن من به کار من به نامزدم به همه چیم علنا حسادت میکرد. تو روم میگفت این حقوق تو اندازه پول تو جیبی منم نیست. یا دیگ الان ارشد خوندن تو یکی از دانشگاه های تاپ تهران کار مهمی نیست و همه میتونن.نامزد کردم گفت حالا فعلا روزای خوشته بعدشم میبنم.و....من اینو کلا حذفش کردم از زندگیم. یه 8 ماهی هست کلا از تل و اینا بلاکش کردم. حالا دیشب به من یهو زنگ زده. من جوابشو ندادم و نخواهمم داد. به نظرتون کار درستی کردم؟

صدالبته.

مطمعنم الانم یجای کارش گیره زنگ زده بهت.

جواب نده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین از ادمای حسود و بخیل بترس و دوری کن 

دیدم که میگم طرف برای دوست صمیمیش از سر حسادت بد میخواست میگفت آخیش فلان اتفاق افتاد براش من چقدر بهش حسادت میکردم

من اینو دیدم فرار کردم هی میخواست با من صمیمی بشه انقدر بی محلی کردم خودش رفت

ببین تو ماه رمضان

با زبون روزه

موقع بارون

این همه بهم توهین کردی

بهم‌گفتی حرومزاده به پاکی مادرم توهین کردی

برو دعاکن 

بدیت روهمین الان ب خدا نسپارم

که بعدا تاوانشو ب بدترین شکل تو زندگیت پس بدی

واینکه من ازفوهشایی که دادی شات گرفتم

خیلی راحت میتونم شات فوهشاتو بزارم که نی نی یار طولانی مدت تعلیقت کنه ولی این کارونمیکنم

یاعلی

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

ببین تو ماه رمضان با زبون روزه موقع بارون این همه بهم توهین کردیبهم‌گفتی حرومزاده به پاکی مادرم توهی ...

شما برو ببین چی گفتی که همچین جوابی شنیدی دوست عزیز

به عنوان یه عروس که هزاران بدی و آزار و اذیت از سمت خواهر شوهر دیدم و حتی ازم دزدی هم کردن و بچمو ازم گرفتن دل خونی از این قماش دارم، وقتی تاپیک اون خانم رو دیدم همه ی بدی هاشون اومد جلو چشمم

و شما دخالت کردی

اتفاقا من شمارو نمیبخشم

من پیامام رو پاک کردم چون گفتم شما مقصر نیستی و شاید من تند رفتم

اما اینکه الان اینطوری رفتار میکنی، باید بگم من هرگز شمارو حلال نمیکنم

شماهم منو حلال نکن

موفق باشی

ببین تو ماه رمضان با زبون روزه موقع بارون این همه بهم توهین کردیبهم‌گفتی حرومزاده به پاکی مادرم توهی ...

اما بهرحال من بابت حرف های زشتی که زدم ازتون معذرت میخوام

مادر مقدس ترین خلقت خداست و حرف من از سر خشمی بود که بابت ظلم روزگار بهم وارد شده و شما اونطور گفتی

امیدوارم من رو ببخشید