2777
2789
عنوان

متخصص ریشه دندون تو کرج

865 بازدید | 8 پست

سلام من بالای ی دندونم رو لثم آبسه زده اینم بگم اصلا دردو اینا ندارم..خلاصه عکس گرفتم رفتم مطب گف عفونت شدیده باید بری پیش متخصص ریشه..خیلی ترسیدم کسی تجربه ای داره؟یا اگ کسیو میشناسین ک طرف قرارداد با بیمه داناس معرفی کنین

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

علی اکبر جمشیدیان، منم پارسال که درگیر دندون بودم کلینیکی که میرفتم یه بخشی رو نتونست انجام بده گفت باید بری پیش متخصص ریشه، که پیشنهادشون این بود، رفتم کارشم خوب بود ولی گرون بود

منم پیش جمشیدیان رفتم 

کارش خوب بود 

ولی هم گرون بود 

همم تمام کار رو انجام نمیده فقط ریشه رو پرمیکنه بقیه اش رو دندونپزشکه خودت باید انجام بده 

7600فقط درمان ریشه شد 

2500تکمیل

حدود 10تومن یه دندون کوچولو

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال قبل پیش دکتر کاوه ایران پرور رفتم

برای دوتا از دندونهام

دکتر خوبیه نزدیک خ کسری هست مطبشون

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
منم پیش جمشیدیان رفتم کارش خوب بود ولی هم گرون بود همم تمام کار رو انجام نمیده فقط ریشه رو پرمیکنه ب ...

خداخیرت بده جواب دادی..میگن کیست یا اون آبسه رو میدن ببری پاتولوژی درسته؟خیلی استرس دارم

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
من چند سال قبل پیش دکتر کاوه ایران پرور رفتمبرای دوتا از دندونهامدکتر خوبیه نزدیک خ کسری هست مطبشون

شمام عفونت ریشه داشتین؟

خداخیرت بده جواب دادی..میگن کیست یا اون آبسه رو میدن ببری پاتولوژی درسته؟خیلی استرس دارم

برای من کع لازم نشد 

ولی زنگ بزنی منشی کاملا راهنمایی میکنه 

کارمن دوساعته تقریبا تموم شد

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
شمام عفونت ریشه داشتین؟

نه من یکبار عصب کشی کرده بودم روکش دندونم شکست یه مدت هم درد داشت رفتم پیش دندونپزشکم عکس رو که دید گفت عفونت کرده ریشه دندونت با اینکه عصب کشی شده بود

تو کرونا معرفیم کرد به دکتر ایران پرور 

که کلا تخصصش ریشه هست یه هفته قرص خوردم بعد روش کار کرد الان ۴ سالی گذشته و خداروشکر خوبه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...