2777
2789

هفته پیش یهو زیر پام خالی شد از ۳متر ارتفاع افتادم پایین مچ پاهام در رفت و روی پاهام اندازه یک تخم مرغ ورم گرد رفتم بیمارستان عکس گرفتم دکتر گفت باید عمل بشی ولی اینکارو نکردم و عکس ها رو فرستادم برای چند تا شکسته بند اونا گفتن چیزی نیست الان ۴ روزه رفتم پیش یکی از همون شکسته بندها چندجا رو جا انداخت و از درد زار میزدم وقتی جا انداخت و با باند و چسب بست ولی پام کلا تا نزدیک زانوم کبود و زرد شده و همش داغ و بی حسه این بنده خدا گفت ۱۵ روز دیگه بیا تا برات گچ بگیرم ولی الان بس که داغه پام خوابم نمی‌بره

. کسی تجربه این رو داشته لطفا کمکم کنید روانی شدم

علت اینکه بیمارستانو پیچوندی رفتی شکسته بند چی بود

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

علت اینکه بیمارستانو پیچوندی رفتی شکسته بند چی بود

بخدا غلط کردم دهنم سرویس شده نمیدونم چه غلطی بکنم به خانوادمم میگم درد دارم و خوابم نمی‌بره در جواب میگن بهش فکر  نکنی خوابت میبره تو نازک نارنجی هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.