2777
2789

چیشده

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم هاي گل،ميخواستم بپرسم اونايي كه بچه شير خوار دارن چه جوري كارهاي خونه رو انجام ميدن؟من به هيچ كاري نميرسم،يه دختر نه ماهه دارم،خوابش هم سبكه وقتي هم ميخوابه باز نميتونم كاري كنم چون با كوچكترين صدا بيدار ميشه،ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد

وای چ بد  بغلی شده؟ تی وی روشن کن هواسش پرت کن برو آشپزخونه مثلا یا کارها رو انجام بده زیرزیرک ...

دقيقا همين كارو ميكنم ولي تا ميبينه نيستم از همونجا ميزنه زير گريه،مثلا من تو آشپزخونه پاي گازم يهو ميبينه من نيستم از هونجا گريه ميكنه آخرش مجبور ميشم غذا رو ول كنم

دقيقا همين كارو ميكنم ولي تا ميبينه نيستم از همونجا ميزنه زير گريه،مثلا من تو آشپزخونه پاي گازم يهو ...

منم این روزا رو گذروندم

ولی درست میشه

حالا بچه من زیاد گیر نبود بنده خدایی بچش اونقد لج میکرد انگار... بعدش بزرگ شد همونقد لجوج بود مامانش از دستش میشست گریه میکرد

الان مامانش دومی رو آورده اون تحفه یکم آدم شده ببین یعنی ازبس مامانش به خرفش گوش داده بود بچه اصلا چندش شده بود

🍃🍃🍃
منم این روزا رو گذروندم ولی درست میشه حالا بچه من زیاد گیر نبود بنده خدایی بچش اونقد لج میکرد انگا ...

آخي اونم گناه داشته،بهرحال من كه هنوز نتونستم تو زمينه نظم و كارهاي رواين خونه به يه ثباتي برسم،ميدونم حتما يه راه و ترفندي بايد باشه،حتي اگه خوابش سبك نبود و وقتي خواب بود ميتونستم راحت كار كنم هم مشكلي نداشتم ديگه