بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدا اخه یکی میگفت اگه خودت بخوای نمیده دکتر باید بنویسع تا بده فرقی نداره ک بیم ...
نه عزیزم فرقی نداره خصوصی باشه یا دولتی فقط باید طرف قرارداد بیمه باشه بیمارستان اگه نباشه روز عمل مثلا اگه هزینهعمل ۵ تومن شده خودتون پرداخت میکنید بعدش رسید میبرید بیمه اونجا میدن بهتون
تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
من چهار سال پيش شش ميليون دادم واسه سزارين ، چند ماه بعد ششصد بيمه تكميلي برگردوند
اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
جدا اخه یکی میگفت اگه خودت بخوای نمیده دکتر باید بنویسع تا بده فرقی نداره ک بیم ...
عزیزم بالاخره که یه نامه از طرف بیمارستان میدن شما سز شدی بیمه با توجه به اون نامه هزینه رو میده ،نه به درخواست شخصی ،اون نامه رو هم دکتر موظفه بنویسه و امضا کنه
من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود...
ولی حیف که لیاقتا کم بود...
منم اصلا تا مطمئن نشم سزارین میزم اقدام هم نمیکنم ولی خوب خیلیا میگن نمیزارن مگه اینکه یه مقداری رو حالت زیر میزی به دکتز بدی تا دکتر بگه نمی تونه طبیعی بیار
تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید