2777
2789
عنوان

استفراغ شدید نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 26 پست
نمیدونم

یه فکری بکن ببین چیا خوردی تین خیلی کمک میکنه بفهمی بچت به چیا حساسه مثلا پسر من به زرشک حساس بود هر وقت زرشک میخوردم حالش بد میشد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
این قبلا دوبار اینجور بالا اورده بود دکتر بردم گفت مشکلی نیست الان دو سههفته ای بود اینجوری بالا نیو ...

خواهر منم یکم بیشتر بود دو سه روز یبار . ی مدت صب کن بهار تشد ببرش پیش ی دکتر دیگ ما چن جا رفتیم

علائم خواهرم اینجوری بود بعضی وقتا اولاش با ولع میخورد فک میکردیم گشنشه یهو بالا میورد اصلا نمیدونی با چه فشاری 😑. دکترش میگف بخاطر اسید معدش بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنارش پتو لول کن بزار هر دو طرف .یا دوتا بالشت ک خیالت راحت باشه برنمی‌گرده رو شکم

ممنون حتما انجام میدم خدا خیرت بده ...کریر بخوابونم چطوره کمردرد نمیگیره ؟چون اونجوری بالشت بزارم قشنگ شکل کریر در میاد ی بالش کوچولو بزارم گودی کریر رو کمتر کنم بخوابونم تو کریر 

یه فکری بکن ببین چیا خوردی تین خیلی کمک میکنه بفهمی بچت به چیا حساسه مثلا پسر من به زرشک حساس بود هر ...

دیگه گفتم شیر خودم نمیدم احساس میکنم از شیر خودمه ...الان بهش شیر بدم یا نه یکساعت گذشته

خواهر منم یکم بیشتر بود دو سه روز یبار . ی مدت صب کن بهار تشد ببرش پیش ی دکتر دیگ ما چن جا رفتیمعلائ ...

خودمم همین فکر دارم ک دکترش عوض کنم خواهرت چ شیری میخورد؟الان بالا اورده باز شیر بدم؟شیرخشکش نان هست 

دیگه گفتم شیر خودم نمیدم احساس میکنم از شیر خودمه ...الان بهش شیر بدم یا نه یکساعت گذشته

بده بهش ولی شیر خودت میخوای بدی حسابی بدوش اثر غذایی که خوردی بره بعد بده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممنون حتما انجام میدم خدا خیرت بده ...کریر بخوابونم چطوره کمردرد نمیگیره ؟چون اونجوری بالشت بزارم قش ...

آره اینم خوبه ی چیز نرم بزار زیرش .امشب هم ترجیحا هوشیار باش هر یک ساعت ی نگاه بهش بنداز 

خودمم همین فکر دارم ک دکترش عوض کنم خواهرت چ شیری میخورد؟الان بالا اورده باز شیر بدم؟شیرخشکش نان هست

مامان من شیر نداش از این شیر قوطیا میخریدیم یادم نیس خواهرم الان چهارسالشه

نه یکم صب کن بزن پشتش بزار معدش باز میشه شیرو هم یکم بده بعد دو سه دیقه صب کن دوباره بده

بی قراری میکنه شبا یا نزدیکای صبح ؟ خواهرم من طفلک خیلی گریه میکرد