2777
2789

باعث همه مشکلات روحیم اونه 

اسکرین پیامشو بفرستم واس زنش بگم بیا شوهرتو جمع کن؟؟

زنش حامله اس 

نمیدونم چیکار کنم هم ازش کینه دارم هم دلم واس اون بدبخت میسوزه

چجوری میتونن؟اگ دوسم داش چرا خیانت کرد ؟حالا که رفته چرا پیام میده ؟اه 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو به زنت میگم

اصلااا نمیخوام سین کنم جوابشو بدم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
هوف زد ه با لا اشغالو بلاک کن ب زنش هم نفرست گناه داره

خودمم ب همین فک کردم چقدر مردا عوضی 

آره دلم میسوزه براش

اصلااا نمیخوام سین کنم جوابشو بدم

اتفاقا همین یه موردی بگو بهش بگو از تموم چت هات اسکرین دارم یبار دیگه مزاحم شی واسه خانمت میفرستم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بترسونش بگو به زنت میگمیا اگر داداش داری بگو داداشام میفرستم در خونتون پدرت در بیارن

اصن نمیخوام باهاش حرف بزنم جوابشو بدم...

از ی طرف کرم درونم میخواد ب زنش بگم زندگیشو بهم بریزم 

از ی طرف حامله اس میترسم چیزیش شه 

اتفاقا همین یه موردی بگو بهش بگو از تموم چت هات اسکرین دارم یبار دیگه مزاحم شی واسه خانمت میفرستم

جواب بدم یعنی آه حالم ازش بهم میخوره