atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10803 عنوان دلم آیفون میخواد اما 135 بازدید | 15 پست سی تومن بیشتر ندارم 😔 به نظرتون چطور می تونم بخرمش؟ لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1403/12/05 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10803 دست دوم بخر چه مدلی گیرم میاد؟ اخه دست دوم می ترسم خوب نباشه لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10803 منم بخدا یکساله دل به عشقش دادم اما عشق یکطرفه چه سود؟ دلش سنگه😔🤣🤣 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 میگمابرو با این سی تومن یهتیکه طلا بخر گرون میشه تا اون مدت که اون گرون میشه جدا یکم خودت پول جمع کن بعد طلارو بفروش بزار رو پولایی که جمع کردی میتونی بخری اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10803 خو ده تومن دیگه جور کن ۱۳ معمولی بگیر اون که شده ۶۰ تومن خواهر . در ضمن ۱۳ معمولی میگن صفحه نمایشش افتضاحه ۶۰ هرتز گوشی فعلیم ۱۲۰ هرتزه لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10803 میگمابرو با این سی تومن یهتیکه طلا بخر گرون میشه تا اون مدت که اون گرون میشه جدا یکم خودت پول جمع کن ... تو فکرشم هستم مبل بخرم حالا بین این پیشنهاد شما و مبل خریدن گیر افتادم 😅 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 تو فکرشم هستم مبل بخرم حالا بین این پیشنهاد شما و مبل خریدن گیر افتادم 😅 بنظر من پیشنهادم پیشنهاد خوبیه چون ایفون هم بخری بازم سود میکنی من ایفون خریدم بعد سه سال هنوزم سود کردم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10803 بنظر من پیشنهادم پیشنهاد خوبیه چون ایفون هم بخری بازم سود میکنی من ایفون خریدم بعد سه سال هنوزم سود ... چه خوب شما چی خریدین مدلش چی بود لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 چه خوب شما چی خریدین مدلش چی بود ۱۳ پرومکس اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10803 ۱۳ پرومکس این که روز به روز قیمتش بالاتر میره از ۱۵ گرون تره لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 این که روز به روز قیمتش بالاتر میره از ۱۵ گرون تره الان پونزده گرون تره رجیستر میشه چون اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10803 الان پونزده گرون تره رجیستر میشه چون خیلی دلم میخواد رو پیشنهادت فکر میکنم ... لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5428 خیلی دلم میخواد رو پیشنهادت فکر میکنم ... خوشحال شدم امیدوارم به خواسته ت برسی ♥️ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸