قلبمان بهاری گشت🌱 یه امروز خونه بودم از صبح ۱۷ قسمتشو دانلود کردم با سرعت ×۱/۵ دیدمش😁 با این که برا گروه سنی کودک و نوجوانه من یکی که خوشم اومد ازش نیاز داشتم به یه فیلم تخیلی جذاب کودکانه🧚♀️
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
یه فیلمم پخش میشد به اسم جزیره ی جادو کی یادشه؟ گوهر خیر اندیش هم تو اون فیلم بازی میکرد
اونم تخیلیه؟؟ قشنگه دانلودش کنم؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یادش بخیر حدودا دوازده سال پیش پخش شد فکر کنم چقدر همه چی بهتر بود اونموقع حتی فیلم و سریالا هم جذاب بودن یکیش همین آب پریا.دیدنش خیلییی حس خوبی میده به ادم😍
یادش بخیر حدودا دوازده سال پیش پخش شد فکر کنم چقدر همه چی بهتر بود اونموقع حتی فیلم و سریالا هم جذاب ...
آره دقیقا با این که کودکانست ولی وایب خوبی داره واقعا
سلام وقت بخیرببخشید یه سوال برای طلاق توافقی که گرفته شده پدر دختر ناراضیه از طلاق، امکان اینو داره که بره دادگاه یا محضر طلاق رو باطل کنه؟سه ماه از طلاق نگذشته
همسر سابق خانم و پدر دختر میتونن با همدست شن برن طلاقو باطل کنن؟؟
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️ `•.,¸¸,.•´¯ زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آنکه پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄