2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا منم اسیر شدم هر روز باید یه چیزی بپزم لقمه کنن ببرن همه چی تکراریه امروز سیب زمینی سرخ کردم با سینه ی مرغ ریز ریز کردم با کاهو و خیار شور

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
بخدا منم اسیر شدم هر روز باید یه چیزی بپزم لقمه کنن ببرن همه چی تکراریه امروز سیب زمینی سرخ کردم با ...

هعی

پیشنهاد دادم مدیریت یه برنامه بده بااون همه درست کنن

هی من ینفر نشینم ببینم چی بپزم بچه دیگه دلش نخواد

مامانا همکاری نکردن گفتن سختمونه.

دیگ میخوام فردا رد بدم جوجه سفارش بدم ببره با برنج مخم نمیکشه دیگ

بچه مهدی مگه چقدر غذا میخوره هر غذایی که برای خودتون می‌پذیرد یه پیاله کوچک براش بریز ببره دختر من 6 ...

اخه یه وقت میبینی برای خودمون مثلا کشک بادمجون درست کردم ولی پسرم نمیخوره هم ب بادمجون الرژی داره کهیر میزنه

یا غذای بیرونی میگیرم یا میخوام غذای ساده بپزم شدیدا ب مشکل میخورم اسنک و اینجور چیزا میتونم درست کنما میگم یه وقت بقیه دلشون نخاد