2777
2789
عنوان

خواب دیدم کسی میتونه تعبیرش کنه

92 بازدید | 16 پست

سلام مادرم ۷سال هست که پدرش رو از دست داده و زمانی که پدرش زنده بود رابطه بسیار عالی و صمیمی با پدرش داشته

امروز عصر مامانم خواب دیده پدربزرگم اشفته و عصبی بوده و میخواسته مادرم رو بزنه مامانمم بهش گفته اگر میخوای منو بزنی منم میزنمت! و از خواب پرید خیلی زیاد نگران و ناراحت بود و تا همین الان هست با اینکه خیرات هم دادیم مامانم میگه زمانی که زنده بود یبارم دست روم بلند نکرده پس چرا توی خواب اینجور شده کسی میتونه  تعبیرش کنه جریان چیه‌؟؟🥺🥺نکنه اتفاقی بیوفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب عصر تعبیر نداره دنبالش نباش ،احتمالا مادرتون یه نگرانی درون خودشون دارن که تو عالم رویا نمود پی ...

چون پدرمم همچین خوابی چندروز پیش دیده

خیلی نگران هستیم

آن شا الله خیر است. تعبیر خواب اینترنت بزن نوشته کتک خوردن اگر از طرف پدره نشانه مشکلات و سختی هایی که مادرتون در غم پدرش داشته. کلا مادرتون ناراحته. سعی کنید خوشحالش کنید

آن شا الله خیر است. تعبیر خواب اینترنت بزن نوشته کتک خوردن اگر از طرف پدره نشانه مشکلات و سختی هایی ...

بله مادرم این روزا بسیار ناراحت هست و همچنین از بیماری دیالیز رنج میبره واقعا نگرانم بلایی خدایی نکرده سرش بیاد

نه چیزی نمیشه قبل اینکه بخوابه با کسی دعوا کرده یا اعصابش خورد بوده؟

بله چند وقته با یک خانوم در فامیل که از بستگان نزدیک هست مشکل پیدا کرده و بارها بینشون بحث شده

بله مادرم این روزا بسیار ناراحت هست و همچنین از بیماری دیالیز رنج میبره واقعا نگرانم بلایی خدایی نکر ...

نه عزیزم خدا سلامتی بده. همیشه خواب را بکسی بگید که تعبیر خوب میزنه. و خودتونم تعبیر خوب کنید. ان شا الله خیره و سلامتی مادرتون هست. اصلا نگران نباش و این استرس به مادرت هم نده. سعی کن بخندی و شاد باشی

نه عزیزم خدا سلامتی بده. همیشه خواب را بکسی بگید که تعبیر خوب میزنه. و خودتونم تعبیر خوب کنید. ان شا ...

ممنونم از دلگرمیتون ولی مامانم از صبح توی فکر هست و خیلی ناراحته واقعا نمیدونم چیکار کنم

چون اعصابشون خورد بوده ازین موضوع همچين خوابی دیدن نگران نباش

انشاالله همین باشه خیرات دادیم به مسجد

امیدوارم چیزی نشه اخه پدرمم میگه منم همچین خوابی دیدم