2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی میشه بیاین لطفا

199 بازدید | 35 پست

سلام شب خوش

من امسال کنکوریم و سالن مطالعه میرم

دقیقا تو دوران جمع بندی ماه رمضونه

میدونم باید روزه بگیرم ولی آخه از صبح تا شب سالنم با دهن روزه مغز اونقدرا کار نمیکنه

به نظرتون میشه روزه نگیرم بعدا قضاشو بگیرم؟😔😔

اگر نظر من باشه نه

باید ساعت مطالعه ات رو تنظیم کنی عزیزم

مثلا شبها مطالعه کن تا سحری و روزها بخواب.

اتفاقا به نظرم روزه بگیری صبح ها بهتر هم میتونی بخونی 

ولی برای اطمینان زنگ بزن بپرس۰۵۱۳۲۰۲۰

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

نه ولی اذان زود میگه ها راحت تر میتونی بگیری

و اینکه بعد سحری شروع کنی درس خوندنو

و نزدیکای به اذان بخوابی و بعد افطار ادامه بدی خوندن رو

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر نظر من باشه نهباید ساعت مطالعه ات رو تنظیم کنی عزیزممثلا شبها مطالعه کن تا سحری و روزها بخواب.ات ...

آخه سالن مطالعه ای که میرم شبانه روزی نیس از صبح تا 11 شب هست و اینکه اگه از سحر تا صبح بخوام بخونم بازم ساعت مطالعه ام کم میشه😔

ممنونم از راهنماییتون🙏🏻❤️

نه ولی اذان زود میگه ها راحت تر میتونی بگیریو اینکه بعد سحری شروع کنی درس خوندنوو نزدیکای به اذان بخ ...

ممنونم از راهنماییتون🙏🏻

شنیدم هر روز که به قصد بخوری باید در ازاش 60 رو روزه بگیری بعدا،نمیدونم چیکار کنم😔

ممنونم از راهنماییتون🙏🏻شنیدم هر روز که به قصد بخوری باید در ازاش 60 رو روزه بگیری بعدا،نمیدونم چیک ...

بله دقیقا بخاطر همین گفتم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

آخه سالن مطالعه ای که میرم شبانه روزی نیس از صبح تا 11 شب هست و اینکه اگه از سحر تا صبح بخوام بخونم ...

میدونم عزیزم

منظورم توی خونه است نه سالن

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
ممنونم از راهنماییتون🙏🏻شنیدم هر روز که به قصد بخوری باید در ازاش 60 رو روزه بگیری بعدا،نمیدونم چیک ...

حالا جالبه من تو ماه رمضون تمرکز بیشتری داشتم چون میدونستم که دیگه خوردن ممنوعه

روزای عادی از روی استرس همش تو یخچال بودم و روزی یه سماور هم چای میخوردم و کلا تمرکزم رو درس نبود

من هم مشکل شمارو دارم پارسال روزه هام رو گرفتم ولی خب خانواده اصرار دارن که نگیرم هنوز به نتیجه نهای ...

شما پشت کنکورین؟

دقیقا مامانم و مشاورم میگن روزه نگیر

شما پشت کنکورین؟دقیقا مامانم و مشاورم میگن روزه نگیر

یه روز روزه بخوری، غیر از گناهش باید ۶۰ روز بجاش روزه بگیری

اون خدایی که گفته روزه بگیر، اگه صلاحت باشه قبول بشی، با دهن روزه هم کمکت میکنه درستو بخونی و قبول بشی...

یکم بیشتر به خدا باور داشته باش

امیدوارم موفق بشین عزیزم🤍

همچنین شما امیدوارم به رشته و دانشگاه موردعلاقتون برسید 

البته یه توصیه اگه به رشته مورد علاقه رسیدید ولی دانشگاه موردعلاقتون نه سخت نگیرید و حتما برید و اشتباه منو نکنید