2777
2789
سخت نبود این طول کشیدنه؟؟

چرا خیلی اذیت شدم با کوچکترین حرفی که مطابق میلم نبود به سرم میزد طلاق بگیرم همش میگفتم من چرا ازدواج کردم کاش مجرد میموندم ولی کم کم محبتاش به چشمم اومد دیدم که چطوری به هر دری میزنه تا منو راضی نگه داره الان واقعا طوری دوسش دارم که هیچکسو به این اندازه دوس ندارم حاضرم بخاطرش هرکاری بکنم تا حالش خوب باشه و از رفتارایه اوایل ازدواجم شرمنده ام خداروشکر میکنم که سرراهم قرارش داده تا باعث آرامشم بشه

لطفا توضیح میدید یکم من خیلی فکرم درگیره که عاشقش میشم یا نه

عزیزم من اگه تا صبح باهات صحبت کنم باز اگه خودت نخوایی که دوستش داشته باشی خوبیاشو نبینی محبتاشو نبینی هیچ فایده ای نداره هرچقدر همسر آیندت برای دیده شدن تلاش کنه ولی تو هیچ تلاشی نکنی براش بی فایده هستش

خودت باید بخوایی که تغییر کنی و حستو بهش نشون بدی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خیلی اذیت شدم با کوچکترین حرفی که مطابق میلم نبود به سرم میزد طلاق بگیرم همش میگفتم من چرا ازدوا ...

وای چقدر خوب 

حرفاتون حالمو اروم کرد 

خداکنم برا منم اینجوری بشه 

همش میگم نکنه عاشقش نشم

وای چقدر خوب حرفاتون حالمو اروم کرد خداکنم برا منم اینجوری بشه همش میگم نکنه عاشقش نشم

ببین این حرفاییکه زدم درصورتی برای شماهم تکرار میشه که مثل من همه جوانبو سنجیده باشی بعد بله بگی مثل اینکه با موقعیت مالیش اوکی باشی خانواده هاتون در یک سطح باشن اختلاف طبقاتی نداشته باشین با خانوادش اوکی باشی با همه چیش کنار اومده باشی و قبولش داشته باشی

من فقط یه مشکل داشتم اینکه دوران مجردی سرکار میرفتم بعد ازدواج همسرم نذاشت برم سرکار ولی اینم بهم گفته بوداا تو حرفایه خواستگاری منم قبول کرده بودم بعد ازدواج بیشترین اذیتم سر این موضوع بود که حس میکردم بهم اعتماد نداره که نمیزاره برم سرکار رفته رفته متوجه شدم بخاطر راحتی خودمه که دوس نداره کار کنم با این قضیه هم کنار اومدم

و درآخر اینکه از یه مشاور شنیدم بیشترین اختلاف زوجین دوسال اول زندگی زناشوییشونه اگه این دوسالو بتونن باهم کنار بیانو کارشون به طلاق نکشه دیگه جدا شدنشون از هم خیلی سخت میشه و تقریبا به صفر میرسه واسه من این موضوع ثابت شدست چون واقعا الان از انتخابم خیلی خییییلی راضیم اگه برگردم عقب بازم انتخابم همین مرده

ببین این حرفاییکه زدم درصورتی برای شماهم تکرار میشه که مثل من همه جوانبو سنجیده باشی بعد بله بگی مثل ...

راستش سطح مالی ما بهتره 

سطح تحصیلی من بیشتره 

چهره من زیبا تره 

چیزی که خیلی باعث شده بهش فکر کنم 

خوب بودنشه همه تعریفشو میدن که خیلییی اروووم و خوبه 

خانوادشم ارومن 

همینا 

قراره بیان حرف بزنم باهاش 

یکم دلشوره دارم