2777
2789
عنوان

حقیقتا دلم🫠

84 بازدید | 12 پست

حقیقتا دلم برای تهران تنگ شده 

امسال چهار بار اومدم تهران 

با اینکه خودم شمالی ام دلم برای تهران تنگ شده🫠😄

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شمال رو بخاطر جنگل و دریا و اون بوی طبیعتش‌ خیلی دوست دارم. 

خودم تهرانیم و تهران زندگی میکنم.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

منم خیلی تهران رو دوست دارم اونجا زندگی جریان داره

خیلی دوسش دارممم کاش اونجا زندگی میکردم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
تهران خیلی بزرگه که من از شهر های بزرگ خوشم نمیادولی شهر خودم همه همو میشناسیم و همه جارو بادم مثل ک ...

شهر منم بزرگه رشتم

ولی تهران خیلی بزرگ تره 

من شمال رو بخاطر جنگل و دریا و اون بوی طبیعتش‌ خیلی دوست دارم. خودم تهرانیم و تهران زندگی میکنم.

شمال برای من تکراری شده 🫠

منم شمالی ام ولی از تهران بدم میاد ۵ سالی که اونجا زندگی کردم عذاب کشیدم وقتی تزدیک شهرمون میشدم نفس ...

چه بد🥲

منم شمالی ام ولی از تهران بدم میاد ۵ سالی که اونجا زندگی کردم عذاب کشیدم وقتی تزدیک شهرمون میشدم نفس ...

چرا به دلم یجور اومد اول اسمت ش هست😅🫠نمیدونم چرا همچین چیزی به سرم زد

ما شهرستانیم اسمشو بگم لو رفتم انقد که کوچیکه و همه همو میشناسیم😂

😅