2777
2789

کسی شوهرش تجربه کار تو بازار آهن داره؟ ما گیلان زندگی میکنیم امشب یکی از رفیقای پدرشوهرم زنگ زد گفت برای پسرت تو بازار آهن کار پیدا کردم حسابداری اینا نمیدونم چیکار کنم 

دلشوره دارم بنظرتون حقوقش خوبه ؟ اگه شوهرم بره دوروز در هفته فقط میبینمش دلتنگش میشم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هفته ای دوبار از تهران بیاد گیلان؟مسیر خستش میکنه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

اگر پولش خوبه بذار بره پول دربیاره بابا

مشکل همینه الان نمیدونین حقوق حسابدار توی بزار آهن چقدر مامانم میگه زیاد نیست همین کار خودشو بچسبه بهتره

خوب بزار یه مدت بیاد اگه اوکی بود خودتم بیا پیشش تهران زندگی کنید

نمیتونم برم تهران باید کنار خانوادم بمونم پدر و مادرم تنهان باید بهشون سر بزنم تک بچه هستم

الان چقد بهش مبدن

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶