2777
2789

حمومش بیشتر مصیبته.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرکنم وان مخصوص خیلی کمک کنه تو موندنش..جنس خوبش که نرم باشه

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا

عزیزم یه پارچه تمییز نخی بزار بنداز رو پات بچه رو بخابون اول بدنشو کم کم آب بریز تمییز کن بعد دستتو بزار جلو پیشونیش آب تو صورتش نریزه آروم آروم سرشو بشور آبو خیلی کم کم بریز رو سرش 

خواهرم زایمان کرده مامانم سنش بالاس نمیتونه من اومدم پیشش چند بار مجبور شدم بشورمش خیلی میترسم😭😭😭

واي راس ميگي خيلي سخته خيلي احتياط كن اجي 😘😘😘

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

فیلمای آموزشیش هست. بعضیا زیر روشویی میشورن ... و بعد حوله میپیچن و بعد سرشو میشورن... ی کوچولو به سرش شامپو میزنن و طوری که آب تو صورتش نریزه آب میکشن.

اگرم خاستی ببری داخل حمام، حتما یک نفر بیرون باشه و لباساشو آماده بذار..

رو پای خودت ی حوله بنداز که لیز نخوره... بازم همینطوری، اول تنشو بشور و بعد سرش

عزیزم یه پارچه تمییز نخی بزار بنداز رو پات بچه رو بخابون اول بدنشو کم کم آب بریز تمییز کن بعد دستتو ...

وای خیلی سخته اینقدر گریه کرد نفسش رفت تو خودمم فشارم افتاد از ترس