2777
2789

خانما من مدت کمیه که به لطف پروردگار یه تولیدی کوچیک کیف راه انداختم

یه بنده خدایی نیاز به کار درمنزل داشت و بهم رو زد. از فکرش نمیتونم بیرون بیام  ( بابت ارزوی قلبی همیشگیم که تو عنوان مطرح کردم) 

میخوام بهشون امانی جنس بدم و ریالی ازشون دریافت نکنم تا ایشالا کارشون بگیره و باهم همکارشیم به لطف صاحب آسمون🌱( راحت مطرحش میکنم چون تو مجازی همه غریبه ایم و ریا حساب نمیشه)

سوالم اینه: ارزش محصول حدود ۱۰ میلیون میشه بنابراین چی باید ازشون بگیرم بجز کارت ملی؟ هیچ ادرس دقیق و مطمئنی هم ازشون ندارم

سفته لازمه؟ چی بنویسم و امضا کنیم که اگه بقیه کیفا فروش نرفت بهم (سالم) پس بدن؟ یا اصلا وقتی میفروشن چجوری باید پولو بگیرم؟ چه قراردادی بنویسیم؟میشه راهنماییم کنید؟

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

چه جالب همیشه از خدا میخوام کمکم کنه منم دست خدا روی زمین باشم

امیدوارم خدا بهمون ظرفیت ، لیاقت ، معرفت و مال زیاد بده که بتونیم به ارزومون برسیم دوستم♥️

شما نمیدونید برای فروش امانی چه مدارکی باید بگیرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید قرارداد بنویسید

چی بنویسم میتونی صفر تا صدشو بهم بگی؟ هیچی دربارش نمیدونم حتی از گوگلم چیزی دستگیرم نشد چون باید طبق محصولت نوشته بشه و راجب کیف چیزی پیدا نکردم

چه بنویسم میتونی صفر تا صدشو بهم بگی؟ هیچی دربارش نمیدونم حتی از گوگلم چیزی دستگیرم نشد چون باید طبق ...

ببین من نمیدونم ولی چون فهمیدم برا هر کاری باید جدی بود ،به نظرم باید ی قرارداد که همه چی رو توش بنویسید مثلا در چه تاریخی  جه تعداد کیف با چه مشخصاتی تحویل فرد داده شد و شروطی بزارید که مثلا در ازای فروش هر کیف چه قدر باید مرداخت کنه به شما ،شرایط نگهداری کیف باید طوری باشه که در صورت فروش نرفتن سالم بر گردونن وگرنه باید خسارت بدن ،یعنی همه چیز رو بند به بند بنویسید ،هم شما و هم اون امضا کنه و ی شاهد هم امضا کنه

ببین من نمیدونم ولی چون فهمیدم برا هر کاری باید جدی بود ،به نظرم باید ی قرارداد که همه چی رو توش بنو ...

عالیه درست میگی

ممنونم ازت واقعا

بعد میتونید همکاری کنید تا مستقل بشن ،چون تو دستفروشی خوب کیفها ممکنه خراب بشن باید مسئولیت قبول کنه ...

متاسفانه زیادی احساسی ام و دقیقا این مسئله دردسرسازه

حتی من بودم زنگ میزدم ۱۴۸۰وکیل داره صبح ها ،باز برا محکم کاری میپرسیدم ،

۱۴۸۰ ؟ چه جالب همینجوری تماس بگیرم جواب سوالامو میدن؟