2777
2789

پدر شوهرم خیلی بد اخلاقه بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا هم خیلی بده ما تو یه ساختمونیم و من روزی 2 بار میرم خونشون به خاطر پسرم چون هم خیلی شیطونه هم.حوصلش سر میره هر دفهدکه میرم اگه خونه باشه دلمو.میشکنه و با حرفاش منو میرنجونه حالا 2 شبه دیگه نمیرم ومادر شوهرم ناراحت شده  وبه شوهرم گفته چرا بچه رو نمیاره شوهرم طرف منو گرفته چون باباشو مبشناسه به نظرتون دیگه نرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرمنم مثه مال شماست هم خوبی میکنه هم بازبونش دلم رو میشکنه وما هم تو یه ساختمونیم بایه فرق که شوهرم طرف منو نمیگیره یاسکوت میکنه یا میگه بابام سادس واسه همین این حرف رو زد .کاملا درکت میکنم عزیزم

😍

بچه حوصله اش سر میره ببرش بیرون دور بزنید. اصلا خوب نیست اینقدر میری خونشون وقتی اینهمه غر میزنه

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت

خدایی روزی دوبار خیلیه

ماهم تو به ساختمونیم

شاید هفته ای دوبار یا سه بار برم نیم ساعت بشینم بیام خونه اونم بخاطر پسرم که بهشون عادت کنه و بشناستشون

قبل از دنیا اوندن پسرم گاهی دو هفته یه بار میرفتم گاهی ماهی یه بار گاهی 

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

مثلا ما نشستیم اره بازی میکنه منم دارم با مادر شوهرم میحرفم ی دفه میگه برقارو خاموش کنید میخوام بخوابم یا اخرین بار گفت نذار بچت انقدر سرو صدا کنه خستم یا داریم تلوزیون نگاه میکنیم.میگه خاموشش کنین میخوام بخوابم با همه همینطوریه حتی با بچه هاش به خاطر همین شوهرم طرفمه  

مثلا ما نشستیم اره بازی میکنه منم دارم با مادر شوهرم میحرفم ی دفه میگه برقارو خاموش کنید میخوام بخوا ...

عزیزم بنده خدا حرف بدی نزده میخواسته استراحت کنه

خوب شما زیاد میری اسایششون رو بهم میزنی