پدر شوهرم خیلی بد اخلاقه بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا هم خیلی بده ما تو یه ساختمونیم و من روزی 2 بار میرم خونشون به خاطر پسرم چون هم خیلی شیطونه هم.حوصلش سر میره هر دفهدکه میرم اگه خونه باشه دلمو.میشکنه و با حرفاش منو میرنجونه حالا 2 شبه دیگه نمیرم ومادر شوهرم ناراحت شده وبه شوهرم گفته چرا بچه رو نمیاره شوهرم طرف منو گرفته چون باباشو مبشناسه به نظرتون دیگه نرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدرشوهرمنم مثه مال شماست هم خوبی میکنه هم بازبونش دلم رو میشکنه وما هم تو یه ساختمونیم بایه فرق که شوهرم طرف منو نمیگیره یاسکوت میکنه یا میگه بابام سادس واسه همین این حرف رو زد .کاملا درکت میکنم عزیزم
مثلا ما نشستیم اره بازی میکنه منم دارم با مادر شوهرم میحرفم ی دفه میگه برقارو خاموش کنید میخوام بخوابم یا اخرین بار گفت نذار بچت انقدر سرو صدا کنه خستم یا داریم تلوزیون نگاه میکنیم.میگه خاموشش کنین میخوام بخوابم با همه همینطوریه حتی با بچه هاش به خاطر همین شوهرم طرفمه