2777
2789
این همه جا داره چطور یک و هشتصد دادن هیچ جا نرفتن آکواریوم، دهکده جهانی، میراکل گاردن، کشتی کروز، ک ...

چون وضعشون خوب نیس

حتی صبحانه و ناهار که هتل بودن شامم از سوپر خرید میکردن حاضری

خرید هم هیچییی

فقط رفتن با پس اندازشون بگن ما هم خارج رفتیم

تیکر روز آشناییمونه❤️

اخه هر كشوري فرق ميكنه هتلا ي جا ميري هتل ٣ستارش خيلي اكي ولي ي كشور ديگه هتل ٥ستارشم داغونه.اينارو ادم. جوري تشخيص بده 

آنكه را خوبي كنم هاري نگيرد آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا الکیه الان زنگ بزنی میگن این برای قبل بوده هتل سه ستاره الان یک و ششصده

نه مال الانه 

ولی پروازش نهایت خیلی نزدیکه دیگه س

چارتریه

الان فصل خپبیه اسفنر و فروردین سه برابر میشه

تیکر روز آشناییمونه❤️
عيد مالزي خوبه؟؟؟؟

مالزي كلا هميشه خوبه فقط ي وقتايي بارونش زياده ي وقتايي كم، من پارسال عيد رفتم گرجستان، روزاي اولش زياد بهم خوش نگذشت چون نه اهل كنسرتم نه مثلا مشروب و اينا، تنها هم بودمً باز ادم جمع باشه بهتره، ولي خريد خَيلي خوب بود، تورم از ليدر نگرفتم چون خَيلي گرون ميگفت، اونجا ي راننده آذري پيدا كردمً منو برد تقريبا تا مرز ارمنستان گردوند با قيمت خَيلي خَيلي كم، چون اونجا زبانشونم خَيلي سخته انگليسيم بلد نيستن، واقعا بهم خوش گذشت، سال قبلش باكو بودمً البته چون خودمون هم ي رگ آذري داريم خَيلي بهم كيف داد، قيمتارو نميدونم ولي اگر مناسب بودً تور سه تا شهر هندم بگيري خَيلي خوبه هند محشره جاهاي ديدنيش، امسال شايدً برمً تاجيكستان، ميگن بهارش بهتره تا نوروز ولي خوبيش اينه كه جشن ميگيرن و اون حال و هواي عيدو احساس ميكني 

مالزي كلا هميشه خوبه فقط ي وقتايي بارونش زياده ي وقتايي كم، من پارسال عيد رفتم گرجستان، روزاي اولش ز ...

تنها مسافرت حال نميده كه

باید میرفتن کیش آخه که چی فقط واسه کم نیاوردن و‌حرف مردم به این سختی سفر کنن

اميدوارم فقط تجربه شده باشه براشون. بنده خداها جاييً رفتن كه چارتا درخت درست حسابيم نداشته حداقل لذت ببرن همه چي پولي 

من معمولا تنها ميرم كسيو ندارم 😬😬😬 گاهي با مامانم ميرم ولي خوب تعطيلات مگه از پيش بأبام جنب ميخور ...

چه خانوم مستقلي👌كاش منم ميتونستم

چه خانوم مستقلي👌كاش منم ميتونستم

ممنونم عزيزم، نميدونم هر كسي ي جور مجبور ميشه عادت كنه طبق شرايطش، ولي منم خسته شدم توي ي شرايطيم دلم ميخواد همه چيزو بزارم كنار ازدواج كنم بشم خانوم خونهً، از ي طرف ميگم حيفه اين همه درس تلاش شب بيداري دنبال اينو اون دوييدن، از ي طرف خواستگارارو ميبينم هر كدوم ي جاش ميلنگه، از ي طرف خسته شدم همه مسئوليت با خودمه و خودم ولي فكر ميكنم اگر برمً سر زندگي بازم اين مسئوليتا بيافته گردنم و تازه كاراي شوهرم اضافه بشه چي، يعني راستشو بگم خَيلي بلاتكليف شدم 😬😬 همشم تقصير اين دله از يكي از خواستگارام خوشم اومده ولي هيچ جوره به ما نميخوره 🤣🤣🤣