2777
2789

عید فقط تهران خلوت هوا تمیزززز ترافیک کم. ولی همسرم میخواد که عید بریم مسافرت

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمو م از سر حسادت خواهر شوهرش. فت دوبی بلیط چارتر گرفت و هتل داغون نفری ۱۸۰۰ دادن و‌فقط صبح ...

این همه جا داره چطور یک و هشتصد دادن هیچ جا نرفتن

آکواریوم، دهکده جهانی، میراکل گاردن، کشتی کروز، کافه یخی و ....

اینا که ورودی‌هاش ارزونه

عيد به نظر من باكو خَيلي خوبه نوروزم اونا جشن ميگيرن و همه جا رقص و اواز و برنامه هستش، همشً اواز ميخونن جاهاي گردشي، و اينكه تورش ارزونه وليً براي خريد لباسً يكم گرونه اينجوري تمام وقتتونو ميزارين براي گردش خوراكي و تاكسي گرون نيست خَيلي تقريبا مثل اينجاست 

مثلا حدودا چقدر ميشه واسه نفر 

اگه خوب بخوای متوسط تفریح کنی بدون خرید کردن و اینا ۲و‌خورده ای بلیط رفت برگشت و هتل ۴ستاره میشه

جمعا ۳-۴ هم اگه دو‌نفری برین خرج تفریحاتتون و رستوران گردی و....

ارمنستان هم خوبه

استامبول هم خیلی خ‌به فقط الان فصلش نیس

تیکر روز آشناییمونه❤️
چطور؟

انقدر شلوغ ميشه افتضاح، هر چي جنس مونده توي أنبار دارن ميارن بيرون الكي، همه جا گرون ميشه، متاسفانه ي سري ايرانيا ميان اونجا به خاطر كنسرت و بار فقط بعد با لباساي ناجور ميان بيرون گاهي حتي دم مراكز خريد راه نميدن، من اونجا زندگي ميكردم دو هفته عيد كلا سعي ميكرديم كارمون به مركز خريد نكشه 

جاهاي ديدني  و تفريحي زياد داره؟

آره ما یک هفته اونجا بودیم

همش تفریح و خرید بودیم

البته اونجا هم گرونه. ولی ما مرکز خرید تایمز اسکوئر میرفتیم اونجا هرچی میخواستی پیدا میکردی برای سوغات و ...

اینجا رو ببین الان ارزونه ۱۷۰۰ نفری هتل ۵ ستاره با بلیطا

اينارو چك كن قبل رفتن، از اين هفته فستيوال خريد شَرَوع ميشه قيمتا ميره بالا، ي وقتايي ميري پاي پرواز يا حتيً هتل ازت پول اضافه ميخوان