2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

البته بخاطر کنکور مجبور بودم باشگاه رو کنار بذارم ولی بیشتر از باشگاه نتیجه داد😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

خیلی اراده میخواد خیبیییلییی من نهایت یه ماه دووم آوردم ولی خیلی خوب بود حس خوبی داشتم

عه با چه برنامه ای ورزش میکردی عزیزم منم اصلاااا اراده ندارم

وقتی مراقب حرفات نباشی یکی تا صبح نمیخوابه .
بلهالبته بخاطر کنکور مجبور بودم باشگاه رو کنار بذارم ولی بیشتر از باشگاه نتیجه داد😂

جدی چه عالی با چه برنامه ای یا اپلیکیشنی

اوهوم من بعد از بدنیا اومدن پسرم با طناب زدن و چای سبز بینش میخوردم 7 کیلو اومدم پایین تو خونه

چقدرعالی فقط طناب؟

جدی چه عالی با چه برنامه ای یا اپلیکیشنی

برنامه زیاد داشتم ولی اسپلیت و افزایش قد عالی بودن

حلقه و طناب هم خارج از برنامه میزدم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

ساده ترین ورزش تو خونه واسه خانوما که خیلی هم عالی هست هم از نظر روحی کمک کننده اس هم فیزیکی

رقصه

روزی نیم ساعت،۴۰ دقیقه آهنگ بذار برای خودت برقص

البته امیدوارم تو خونه تون شرایطش باشه

ساده ترین ورزش تو خونه واسه خانوما که خیلی هم عالی هست هم از نظر روحی کمک کننده اس هم فیزیکیرقصهروزی ...

بی ذوقم رقصم نمیاد اصلا 

چقدرعالی فقط طناب؟

بله فقط طناب بعد چای سبز میخوردم اشتهامو خیلی کم میکرد، البته دیدن جاری هم که حسابی لاغر کرده فوق العاده انگیزه میده 😄😄😄 من جاریمو بعد از یکسال دیدم بعد اون موقع تازه پسرمو از شیر گرفته بودم البته بگم خیلی چاق نبودم نسبت به قبل خوب نبودم، فرداش اومدم حسابی روزی 800 تا 900 تا طناب میزدم، 7 کیلو اومد پایین عالی شدم بعدا از مادر شوهرم فهمیدم بنده ی خدا جاری دیابت داره قرص قند میخوره اون لاغرش کرده کلی به خودم خندیدم 😁😁😁😁🥴🥴🥴