یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چون مدرکم بالاس و حرفه کاریم لول اجتماعی بالایی داره دیدم نسبت ب خودم خیلی بالاهست واعتمادبنفس خوبی دارم
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
فکنم یچیز ذاتیه چون هرچی تمرین و تلاش میکنم بی فایده س چندین ساله تو زمینه رشد فردی ویدئو میبینیم ولی هیچوقت مثل بقیه آدمایی که عاشق خودشونن و اعتماد بنفس دارن نشدم
نمیدونم چطوری شد ولی یه روزی به خودم اومدم دیدم همه اون چیزی که بهش نیاز دارم خودمم
پس براش ارزش قائل شدم
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
من چون مدرکم بالاس و حرفه کاریم لول اجتماعی بالایی داره دیدم نسبت ب خودم خیلی بالاهست واعتمادبنفس خو ...
منم همیشه هرکاری انجام دادم توش خوب بودم و همه ازم تعریف کردن و منو به عنوان یه ادم با استعداد و توانا میشناسن ولی خودم از درون حس بدی به خودم دارم و همه ی تواناییامو نادیده میگیرم
فکر نکنم اعتماد به نفس شما صرفا بخاطر مدرک و شغلتون باشه
ربطی به مدرک نداره سلامت روان و درون مهمه اگه خودتو دوست داشته باشی آرامشت مهمتره
راستش موفقیت خیلی تو اعتماد بنفس تاثیر داره
من طبق تجربه شخصیم گفتم وشمام نظرخودتو میتونی عنوان کنی
برا من خیلی ربط داره وعلت اعتماد بنفس من اینه بالاخره هرکسی ی چیزی توخودش پیدا میکنه ک اعتمادبنفسشم میره بالا
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده