2777
2789

دوستان روز سه شنبه  ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ من شستشوی مزار شهدای گمنام دارم ،من برای حاجت نمیرم ،اما تا چهل و یک نفر اول لطفا فقط اسم، آیدی، هر چی که باید بگم و بگید💙 حاجت و نمی‌خواد بگید ،که من واسطه قرار بدم شهدای گمنام و  حاجتتون و قبل از عید بگیرید 🫶🏻💙🫶🏻به از چهل و یک نفر تاپیک و قفل میکنم 😍 

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن همین روزا من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم الهی 🥺 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

عزیزم تعداتون و لطفا میگی 

اعظم و خواهرش و مادرش 

خاله (یک نفر)؟

دختر خاله (یک نفر)؟

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

تو رو جون عزیزت قسم دعا کن انشالله شوهر سابقم و خانوادش و خواستگارام و خانواده هاشون برا هر چیزی که بدی کردن و ایراد گرفتن و تهمت زدن و توهین کردن به من و عزیزانم و خانوادم مخصوصاً اینکه بابت ظاهرم خیلی آبروم بردن جلو مردم گفتن و بابت خونمون و بابت هر چی از من و خانوادم و عزیزانم ایراد گرفتن الهی که خدا از همسر سابقم و خانوادش و خواستگارام و خانواده هاشون آبرو و سلامتی و زیبایی و شغلشون و خونه ها و ماشین و وسایل خونه و زندگی و اعتبارشونو بگیره بفهمن دل دختر رو شکوندن و بازیچه کردنش و آبروشو بردن تاوان داره😭

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه پولدار و موفق و سالم و آبرو دار و خوش شانس و زیبا و خوش اقبال و آبرو دار و خوش اقبال و شاد و خوشبخت و عمر خیلی طولانی خدا به من و عزیزانم بده انشالله😔 تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خلاص و در امان شیم از آدمای جادوگر و ظالم و بدجنس و خبیث و بد ذات و خدا نترس🥺🙏 تو رو خدا دعا کن هر کی هر بدی و دشمنی با من و عزیزانم کرد به خودش برگرده 😭 

پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و پول مهریمو چند سال با سودش خورده پس نمیپه میگه اگه میتونی پس بگیر😭 حتی پول شارژ نمیده😭 و تو خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته یالا سرمون که دعوامون کنه و از کنارمون رد میشه از عمد با دست یا پاش میزنتمون😓😒😭🥺 من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبختمون کرد پشتمون نگرفت و برا خواهرم عصا گرفت و با آب جوش خواست خواهرمو بسوزونه 😞خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید پدرم همین امروز یا فردا سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون امشب کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

جون امام زمان دعا کن تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام همین روزا تا اخر عمرمون مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین دعا من حاجاتمو گلم😭😔💔 تو رو خدا حتما همین روزا به همه ی حاجتام برسم و دلم خیلی شاد شه خیلی 😭

شوهر خواهر سابقم خواهرم بدجور کتک می زد و معتاد بود و اهل رابطه ی جنسی با زنای بد کار بود و خسیس و شکاک و بددهن و بد ذات و دروغگو بود و اصلا اهل کار نبود و طمع کار بود تو رو خدا دعا کن انشالله رابطه ی من و خانوادم و عزیزانم کامل با شوهر خواهر سابقم و خانواده شوهر خواهر سابقم رابطمون کاملا باهاشون قطع کنیم و اصلا دیگ محلشون ندیم و انشالله تقاص همه ی ظلم ها و بدیایی و حق و حقوقی که از خواهرم خوردن شوهر خواهر سابقم و خانوادش پس بدن همین روزا ای کاش🥺

تو رو خدا دعا کن پدرم هر روز24 ساعته و هر روز هفته بره کار ثابت کنه و اصلا نرسه بیاد خونه و اصلا آزارمون نده و ناراحتمون نکنه و کتکمون نزنه و انشالله پدرم زن دوم و.. دوست دختر و دوست زن و صیغه نکنه 😔

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم حتما همین ماه دندوناشو ارتودنسی کنه و دندونای دو فکش رو هم قرار بگیره و خوشگل شه انشالله 😭

تو رو خدا دعا کن منم هر جور هست هر چه زودتر ارتوسرجری و جراحی فک کنم و خیلی خوشگل شم و دندونای دو فکم رو هم قرار بگیره 🤲🥺