یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه خیلی تفاوت داره. یکی از دانشگاه های دولتی تهران هست که فقط مقاطع ارشد و دکترا داره. قبلا تقریبا تمام فارغ التحصیلان هیات علمی و مدرس دانشگاه میشدند.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
اینی که من میشناسم الان معاون مدرسه شده رشتش مکانیک بوده الان که معلم شده یعنی ربطی به تربیت مدرس ند ...
فک میکنم همه رشته هارو داشته باشه
استاد ما ژنتیک خونده بود تو تربیت مدرس
من تربیت مدرس درس خوندم. البته سال ۸۱. دولتیه. ارشد و دکترا داره. هدفش تربیت مربی برای دانشگاه بود. امتحانش همون کنکور ارشد و کنکور وزارت بهداشت و کنکور دکتراست. دانشکده ها و رشته های مختلف داره. از علوم پایه و پیراپزشکی بگیر تا فنی و رشته های دیگه. ظرفیت پذیرشش پایینه. اوایل گزینش هم داشت ولی به ما که رسید فقط همون کنکور بود. اکثر دانشجوها تمایل به تدریس تو دانشگاه دارن .معمولا هم جذب میشن. ولی میتونن هرجای دیگه هم کار کنن. یه زمانی تعهد تدریس داشتن ولی الان نیست.