2777
2789

سلام عزیزم.

ایا واقعیت داره خب این روش که من نوشتم تو خود مفاتیح اومده ومن ازاونجا برداشتم واینجا نوشتم.یه سری توضیحات اضافه رو براساس تجره خودم وکارشناسا دینی نوشتم.وگرنه اصل دستور خوندن اون 6سوره و روبه قبله خوابیدنه

واینکه باز طبق تجربم وبه اونایی که معرفی کردم یه سریا گفتن بله درست یه سریا گفتن اشتباه شده...اما خب من تو خواباونا نیستم شاید اشتباه تعبیرکردن..شاید اشتباه انجام دادن. یااینکه ما انسان هستیم وخطاکار ممکن خواب شیطانی باشه بخاطرهمین میگم هرچیزی که توخواب میبینی حتما توبیداری تحقیق کن..مثلا خود من اگه اون ادم توخوابم بیادخواستگاری بااینکه پارنترم و3سال میشناسمش امابازم تحقیق میکنم..

اما تجربه خودم برای چندمورد بله همون شد..برای دومورد هنوز اتفاق نیوفتاده نمیدونم درست یاغلط.که یکیش ازدواج با پارنترم..ودوسه مورد رو غلط تعبیرکردم وبعد اتفاق افتادن متوجه شدم اشتباه تعبیرکردم..گاهی واضح جواب بهت میدن مثلا برای یه بیماری بمن گفتن خوب میشه.برای یکی دیگه دیدم التماس دعاهست برای یکی گفتم کی برمیگرده گفتن یه ماه بعد

اما برای یه بیمار تو کما دیدم میخوام به یکی شیرینی درست کردن یادبدم همه جا سیاه بود.من گفتم شیرینی یعنی شادی اما مرد..بعد فهمیدم احتمالا اون سیاهی مردن بوده وشاید اون شیرینی حلوا وشیرینی توعزا که میذارن

برای جنسیت بچه دوستم خواب انگشتر زنانه دیدم وگفتم خب زنانه بود یعنی دختراما پسرشد..وبعد تو گوگل نوشت هبود انگشتر زنانه پسره

تعبیرخیلی مهم.گاهی واضح بهت میگن گاهی باید بری خودت تعبیرکنی.ایابتونی تعبیرکنی یانتونی..من اگه نتونستم تعبیرکنم بازنیت رو تکرارمیکنم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگفتم پنجاه گفتم دست خداست اما یه درصد جای خطا بذاریم چون انسانیم

بزار ببینم اگه تونستم امتحان کنم بهتون میگم فقط کی تعبیر کرد برای شما رو

💙ی دهه هفتادی گل منگولی💙 ❌️ن_ب_درخواست_دوستی❌️

بزار ببینم اگه تونستم امتحان کنم بهتون میگم فقط کی تعبیر کرد برای شما رو

خودم.گاهیم اشتباه تعبیرکردم.منتظرمیموندم تااون اتفاق بیوفته بعد متوجه میشدم درست تعبیرکردم یانه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم