2777
2789
عنوان

میشه تخریبم کنید

70 بازدید | 10 پست

سلام میشه یه چیزی بگین که تخریب شم؟

میشه یه چیزی بگین که عذاب وجدان بگیرم ؟

میشه یه چیز بگین که بشینم تا صبح درس بخونم؟

نمیدونم چه مرگم شده که دیگه انگیزه ای ندارم .از همه دنیا خستم .

نه خواب راحتی دارم نه هم درست و حسابی درس میخونم.

همش دارم کابوس میبینم 

چیکار کنم ارادم قوی شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری که اینجوری هستی

ولی تو الانم از خیلی ها موفق تری

مثلا از منی که حسرت دانشگاه رفتن موند به دلم

یا خیلی دخترا که حق تحصیل ندارن

یا اونا که انقدر فقیر ان رویای کنکور و دانشگاه رو دارن 

پس پاشو ادامه بده 💎👌🏻

این درس و کنکور تا چه حد تاثیر منفی گداشت رو بچه های مملکتمون...

خستم دیگه 

دیگه کم اوردم 

من عاشق درس خوندن بودم 

از بس اذیتمون کردن دیگه موندم 

نفس کشیدنم برام سخته 

یادم نمیاد کی خندیدم

یادم نمیاد کی با دوستام اخرین بار رفتم بیرون

ببین دقیقا ثانیه ای اون سوره رو سر جلسه کنکور پخش میکنن دنیا برات وایمیسه سر تا سر بدنتو یه حس عجیب میگیره حاضری نصفه عمرتو بدی برگردی فقط 1 ماه وقت داشته باشی فقط و فقط 1 ماه وقتی دفترچه سوالو میبینی میبینی چقدر تسته آشناس ولی چون تسلط نداری باید رد بشی ازش اون موقعه اس که میخوای زمان فقط 1 روز 1 هفته برگرده عقب تا اون صفحه رو یدور دیگه بخونی از جلسه که میای بیزون به هیشکی نمیگیا به روی خودت نمیاری ولی مدام به خودت میگی کاش  میخوندم کاش شل نمیگرفتم عرق سرد میکنی آینده که میخواستی و به یکی دیگه باختیش بینه اون همه ازدحام جمعیت دلت میخواد دنیا وایسه و تموم بشه از همه بدترش وقتیه که بعد جلسه خانوادتو میبینی اخ اون موقع دیگه دنیا رو سرت اوار میشه لال میشی شرمنده میشی احساس پوچی میکنی نکن این کارو با خودت بخون هرچقدر زمان کمه یا زیادد فقط بخون حداقل 1 تست که میوفتی جلو:) 

خودتو اذیت نکن یه استراحت به خودت بده بعد با انرژی شروع کن

شدم یه پیرزن هفتاد ساله گاهی دستام میلرزه باورت میشه؟

موهام شده دم موش از بس ریخته 

سالی که برام سرنوشت سازه رو با دست دست کردنم دارم از دست میدم

عزیزم ناشکری میکنی..حال بد ندیدی برو حال اونایی ک اشتباه بزرگی مرتکب شدن و الان بینهایت پشیمونن بخون حالت فوق العاده خوب میشه.. مثلا کسی ک عمدی یا غیر عمدی قتلی مرتکب شده و هر لحظه منتظر قصاصه

عزیزم ناشکری میکنی..حال بد ندیدی برو حال اونایی ک اشتباه بزرگی مرتکب شدن و الان بینهایت پشیمونن بخون ...

اره راست میگی من ناشکری کردم 

یه لحظه جامو گذاشتم به جای اونا میبینم من بازم فرصت دارم 

ممنونم

ببین دقیقا ثانیه ای اون سوره رو سر جلسه کنکور پخش میکنن دنیا برات وایمیسه سر تا سر بدنتو یه حس عجیب ...

واقعا یه لحظه خودمو گذاشتم تو اون روز یه لحظه واقعا درک کردم چه حس وحشتناکیه 

خیلیییی بده خیلییییییی بده 

مخصوصا منی که همه ازم انتظار دارن 

منی که میدونم بابام چقد زحمت کشیده برام تا خرج تحصیلم در بیاد 

میدونم چقد شب و روز زحمت کشیده 

ممنونم که بهم یاد اور شدی مرسی