2777
2789
عنوان

بیمه سلامت بازم هست بچه ها

111 بازدید | 18 پست

با بیمارستانهای دولتی میشه استفاده کرد از بیمه سلامت؟؟ بیمه ندارم میخوام سلامت بکنم برا عمل توی بیمارستان دولتی میخواستم ببینم بازم قبول میکنن بیمه سلامتو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قبول میکنن فقط فکر کنم پوولی

بازم ارزش داره من سه ماهه شدم ۳۰۰ هزار تومن

اولین داروهام که سینال اف و اینا بود میشد حدودا ۹۰۰ تومن با بیمه شد ۱۹۷ تومن

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط اینم دوره انتظار داره؟ اطلاعی دارین؟ چون ممکنه من عمل لاپارسکوپی انجام بدم میترسم بگن دوره انتظا ...

نمیدونم عزیزم فک نکنم طول بکشه فردا برو سوال کن

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازم ارزش داره من سه ماهه شدم ۳۰۰ هزار تومناولین داروهام که سینال اف و اینا بود میشد حدودا ۹۰۰ تومن ...

بیمه سلامت شدین؟؟ مگه یلامت پولیه؟ قبلا من بودم ولی رایگان بود الان پولیه؟؟

فقط اینم دوره انتظار داره؟ اطلاعی دارین؟ چون ممکنه من عمل لاپارسکوپی انجام بدم میترسم بگن دوره انتظا ...

اتفاقا منم با بیمه سلامت عمل لاپاراسکوپی انجام دادم بیمارستان آرش قبول کردن

بیمه سلامت شدین؟؟ مگه یلامت پولیه؟ قبلا من بودم ولی رایگان بود الان پولیه؟؟

اگه اشتباه نکن برای بعضی دهک ها رایگان بقیه هم یه مبلغ باید واریز بشه قبلاً ما رایگان بود دیگه پول شد تامین اجتماعی گرفتیم

اگه اشتباه نکن برای بعضی دهک ها رایگان بقیه هم یه مبلغ باید واریز بشه قبلاً ما رایگان بود دیگه پول ش ...

اشکال نداره پولی هم باشه چاره نیست فقط میخوام دوره انتطار نداشته باشه عمل لازم بسه برم انجام بدم