2777
2789
عنوان

تازه بعد از سه روز فقط سین کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست

همه اینا به کنار که ممکنه چیزی شده باشه یا ممکنه تو آب نمک باشی ممکنه دلیلی داشته باشه هممممششش به کنار خب

چیزی که الان واضح و مشخصه اینه یه درصد براش مهم نیستی 

این ادم یکم شخصیت داشت براش ارزش داشتی، نمیذاشت چند روز معلق بمونی 

اگه یکم بت اهمیت میداد و براش مهم بودی این رفتارو نمی‌کرد 

حداقلش همون موقع میگف من حالم یکم ناخوشه بهتر شدم پیامت میدم همین

نه که پیاماتو ندید بگیره و جوری رفتار کنه انگار مزاحمو اضافی هستی

هر بهونه ای آورد هر زبونی چرب کرد خام نشو و به حرفم فک کن من خوب میشناسم اینارو

من طرفم قشنگ بهم پی میداد میگف عزیزم سر فلان قضیه یکم بهم ریختم سرفرصت بهت پیام میدم کاری داره اخه؟

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینا به کنار که ممکنه چیزی شده باشه یا ممکنه تو آب نمک باشی ممکنه دلیلی داشته باشه هممممششش به ک ...

واقعا حرف حق زدی جوابی براش ندارم

مشکل اینه نمیاد چیزی بگه بخواد چرب زبونی کنه هم😂

بیرون هم رفتین باهم؟چن وقته که آشنا شدین؟

آشنا شدن خب شیش ماهی هست فالو داریم همو سه چهار ماهی هست گاهی صحبت میکردیم ولی اینکه وارد رابطه بشیم از همین بهمن ماه بود

بیرونم نرفتیم چون شهرمون یکم فاصله داره دوتامونم سرکار میریم هنوز فرصتش پیش نیومده

واقعا حرف حق زدی جوابی براش ندارممشکل اینه نمیاد چیزی بگه بخواد چرب زبونی کنه هم😂

معلوم نیس چ مرگشه ولی عقلش اومد سرجاش میاد که دیگه بخوره تو سرش😂

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

آشنا شدن خب شیش ماهی هست فالو داریم همو سه چهار ماهی هست گاهی صحبت میکردیم ولی اینکه وارد رابطه بشیم ...

خب یعنی از همون روز اول رفته تو فاز!؟

اگه دفعه دیگه هم همچین رفتاری ازش دیدی بیخیالش شو. حس کنه بودن ازت می‌گیره.

من میگم نکنه هیچ نیاد...

من یبار یه پست دیدم تو پیجی 

نمیدونم اینجا صدق میکنه یا نه

میگف که اگه پسری دقیقه نود دیتو کنسل کرد نگین ینی چییی من حاضر شده بودم من ذوق داشتم من کار داشتم کنسل کردم و فلان 

بجاش بگید عه واقعیتش من فراموش کرده بودم دیت امروزو 

و اصلا یادم نبودی

ینی منظورش این بود بگین اهمیتی نداری برام واقعا😐😂 و غرور خودتونو حفظ کنین 

الان من یاد اون پست افتادم 

که اگه میخاد اینجوری بره 

اگه میخاد نه حرفی بزنه نه چیزی 

توام حرفی نزن و نزار فک کنه اسیب دیدی منتظر بودی یا هرچی

نه پی بده نه زنگ بزن انگا ک اهمیتی نداشته اونکه رفتنیه لاقلش غرورت حفظ میشه😐😐😂

(من اینارو براساس چیزایی که خوندم تو پیجای رابطه و اینا گفتم ولی حالا اگه خودم بودم هزارتا میس کال و پی میدادم که ینی چیییی بیشعور لاقل درست جنم داشته باش تموم کن)🤣🤣🤣