2777
2789

پسر سه ماهه ی من الان دو هفتست ببلاک میخوره خوب هم میخوره اما انگار زیاد وزن نگرفته البته هنوز وزنش نکردم و اخر هفته باید ببرم اما من تغییری نمیبینم. شما از وزنگیری ببلاک راضی هستین؟ شیر خوبیه اصلا؟

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
من حدودا یک ماه و نیمه میدم به دخترم وزن دهیش مثل شیرخشک قبلی بچم نیست،ولی دخترم ببلاک بیشتر دوست د ...

دقیقا بچه منم شیر خشکای دیگه رو نخورد و فقط همینو میخوره مجبورم بدم

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بچه منم شیر خشکای دیگه رو نخورد و فقط همینو میخوره مجبورم بدم

چون چرب نیست بخاطر همین وزن دهیش زیاد خوب نیست ولی بدم نیست

نان از همه بهتره

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
چون چرب نیست بخاطر همین وزن دهیش زیاد خوب نیست ولی بدم نیست نان از همه بهتره

نان که دلدرد و یبوست میاره فکر نکنم بهتر از ببلاک باشه من اپتامیل و سوپرامیل هم دادم اما هیچ کدومش رو نخورد 

نان که دلدرد و یبوست میاره فکر نکنم بهتر از ببلاک باشه من اپتامیل و سوپرامیل هم دادم اما هیچ کدومش ر ...

از نظر وزن دهی گفتم عزیزم

نان خوب وزن میده،دخترم میخورد دلدرد نمیگرفت ولی ببلاک بیشتر میخوره..

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
از نظر وزن دهی گفتم عزیزم نان خوب وزن میده،دخترم میخورد دلدرد نمیگرفت ولی ببلاک بیشتر میخوره..

میتونم بپرسم بچتون چند وقتشه و هرچند ساعت و چه مقدار شیر میخوره؟ 

منم پسرمو ببلاک میدم اما وزن دهشی بنظرم خوب نیس از ۴ماهگی تا ۶ماهگی ۱کیلو فقط زیاد کرده البته فقط شب شیرخشک میخوره

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
۶ماهشه،شیرخشک کمکی میدم،روزی دوبار،۱۲۰تا

بچه من کامل شیرخشکیه 

عزيزم من اپتاميل دادم كه وزن گيريش خيلي خوب بود ولي حيف حساسيت داشت

ببلاك ساده ميدي؟ببلاك ساده كه خيلي سنكين و چربه از نان بهتره

ببلاك كامفورت من ميدم دخترم سبكه دلدردش و خيلي كم ميكنه