2777
2789
عنوان

توی یک ماه سه کیلو کم کردم🥳🥳

388 بازدید | 21 پست

فقط با فستینگ و کالری شماری اینم بگم ۱۲۰۰ کالری می‌خوردم وزنم ۵۸ بود شد ۵۵ با قد ۱۶۳ اگه اضافه وزن دارید بیشترم کم میشه ۱۶ ساعت چیزی نخوردم توی هفته چهارم پنج روز فستم یه روز در هفته هم دارم که هرچی دلم میخواد میخورم خیلی خوبه اون یه روز زیاد خوردن تاثیر مثبت می‌زاره زود لاغر می‌کنه و چیزیم حذف نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص اسلیم مکس خریدم روزی ۳تا میخورم . روزی یک‌لیوان چای سبز و‌پودر زنجبیل میخورم با یک لیوان دانه چیاو سرکه سیب اصل. حس میکنم خییییلی جوابه هنوز وزن تکردم خودمو‌ ولی میبینم ک‌ شکم پهلوم داره جمع میشه اخه تعریف قرص رو‌شنیدم یه بارم قرص کامبوجیا گارسنیا میخوردم خوب بود . 

رژیم سخت و‌فستینگ و‌باشگاه بدنسازی ام رو‌من جواب نیس چون ارادم ضعیفه 

من قرص اسلیم مکس خریدم روزی ۳تا میخورم . روزی یک‌لیوان چای سبز و‌پودر زنجبیل میخورم با یک لیوان دانه ...

چه خوب اگه وزن اضافه کردم اونم میکنم من موقع رژیم یه فنجون قهوه میخورم ناشتا کاملا اشتهام قطع میشه

من با دمنوش و غذاهای خودمو میخوردم ولی کمتر و بدنسازی کار میکنم

منم قبلا اینکارو میکردم فستینگ نمیگرفتم ولی چون قبلا ۷۵ کیلو بودم تا برسم به وزن ۶۰ بعد استپ وزنی گرفتم هیچی جواب نداد