2777
2789
عنوان

نینی یار

36 بازدید | 2 پست

خداوکیلی چرا انقد زود تعلیق میکنین

من گلی هستم

اینم پیام تعلیقش

کاربر عزیز حساب کاربری شما در تاریخ 1403/12/04 به مدت 14 روز تا تاریخ 1403/12/18 به علت ایجاد گروه های مخرب در سایت به حالت معلق در آمده است و پس از آن تاریخ به صورت خودکار رفع تعلیق می شود.

لطفا پس از این با رعایت قوانین سایت از حساب خود مراقبت فرمایید.

توصیه نی نی یار :

سلام دوستان اینجا به ما هیچ اهمیتی نمیدن لطفا لطفا ازتون خواهش میکنم ۳ روز چیزی نیس کسی تاپیک نزنه در اعتراض به اینکه نمیتونیم عکس بزاریم نمیشه لینک گذاشت قسمت ریپلای و ویرایش هم مشکل داره تازه از تبلیغات صرف نظر کنیم حذف تاپیک هم نداریم رسما اینجا مارو یه مشت گوسفند فرض کردن از فعالیت ما پول درمیارن و به ما هیچ اهمیتی نمیدن این متن رو کپی کنید و این تاپیک رو تکرار کنید و دیگه هیچکس ۳ روز یعنی تا تاریخ ۷ اسفند تاپیک نزنه فعالیت نکنه شاید مدیر سایت یه فکری کنه

Girl Gamer                                                 به خدا کاربر قدیمی ام کاربریم سر یسری حرف حق تعلیق شد  

بارها اینکارو کردن 

فایده نداره چون اینجا هزاران کاربر داره 

خواننده خاموش هم داره 

اگر دوست ندارید اینجا رو مثل خیلیا فقط دیگه نیاین 

چون خودتونو اذیت میکنید

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بارها اینکارو کردن فایده نداره چون اینجا هزاران کاربر داره خواننده خاموش هم داره اگر دوست ندارید این ...

آخه چند تا دوست دارم اینجا

Girl Gamer                                                 به خدا کاربر قدیمی ام کاربریم سر یسری حرف حق تعلیق شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.