2777
2789
عنوان

سریال آبان

3238 بازدید | 17 پست

کنجکاوم داستانشو اما خیلی یه جوریه و تخیلیه

چیشد که ثابت یه دفعه عاشق این دختره شد 

بابا باید اول یکم صبر میکردن یکم دختره باهاش کار میکرد بعد یه دفعه یه علاقه ای از طرف ثابت شکل می‌گرفت ،یکم اینا رو به بیننده نشون میدادن 

دختره یه بار کلا اومده رفته توی قرار دوم میگه از شوهرت جدا شو؟باز حالا شخصیته هول بود یه چیزی اما به قول خودشون ۲۰ سال مقاومت کرده حالا توی نگاه اول عاشق شده؟

بعد اصن دختره شوهر و بچه داره؟😑

توی فیلمای ترکی هم قفله 

کاش حداقل نامزد داشت 

وای فقط کنجکاو داستان ام

میشه،بلاخره🌄🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق نخبه بودنش شده

توی یه نگاه؟

کلا یه بار دیدتش 

یکم رفت و آمد میکرد بعد عاشق میشد نه یه دفعه 

اگر ژانر فیلم عاشقانه نبود میگفتم دختره به یه جایی وصله گذشتش که می‌خوان اینا رو جدا کنن

میشه،بلاخره🌄🌱

از رفتار شوهر آبان گاهی حرصم میگیره ضعیف و ذلیله،یعنی چی به پای ثابت میفته زنمو نبر کدوم مردی اینطور رفتار میکنه،حتی اگه از زنش متنفر باشه هم طلاقش نمیده تا دس ثابت نیفته ولی اینکه مثلا عاشقه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شايد اصلا عشق و عاشقي نيستهنوز هيچي معلوم نيست

نه منم همین فکرو میکردم و فکر میکردم دختره گذشته اش به یه جایی وصله و اینا واسه انتقام می‌خوان جداشون کنن بعد دیدم زده ژانر عاشقانه 😂

میشه،بلاخره🌄🌱
ژانر فیلم عاشقانه هستاگر اینطور نبود میزدن درام

عشق آبان به شوهرشه،نه ثابت به آبان

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
از رفتار شوهر آبان گاهی حرصم میگیره ضعیف و ذلیله،یعنی چی به پای ثابت میفته زنمو نبر کدوم مردی اینطور ...

من هنوز قسمت ۳ ام 

بنظرم خدا کنه تغییر کنه ژانر فیلم و توی این جدا کردن این دختره از پسره یه رازی باشه 

وگرنه خیلی مسخره میشه اونم وقتی دختره بچه داره 

میشه،بلاخره🌄🌱

منم زیاد نتونستم همراه بشم با سریال.یه طوریه.اخه چرا باید یه زن رو از خانوادش جدا کنه؟ 

خودش یه پسر هم داره اما گردن نگرفته.

عجیبه واقعا.

وافعا توسریالای ترکیه هم اینجور چیزی ندیدم🥲🤣

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

نه شخصیت اصلی فیلم امیر نیست ثابت و آبان هستن

آره منم منظورم آبان لود