2777
2789

علایمش رو مثل جوش و پرمویی و‌چاقی رو داری؟

من چون ترویید پرکار داشتم وخیلی لاغر بودم شک کردم که تنبلی دارم چندبار رفتم سونو

وفقط جوش صورت داشتم پرمویی اصلا نداشتم..

بعد چون فعلا اقدام نکردم دکتر برام قرص سیپروترون کامپاند داد که اصلا نه دسگه جوش میزنم نه جاش مونده

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوماهه پریودیم بهم ریخته قبلن منظم بود ماه قبل هجده روز بعدش شدم این ماه ی هفته گذشته از وقتش &nb ...

علایمش پریودی نامنظم چاقی پرمویی و جوش صورت 

و کیست 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
علایمش رو مثل جوش و پرمویی و‌چاقی رو داری؟ من چون ترویید پرکار داشتم وخیلی لاغر بودم شک کردم که تنب ...

نه جوش نه مو ضخیم برعکس اتفاقن موهام نازکترو کمتر از سال پیش شدن ولی پریودیم بهم ریخته و درد سینه و حالت تهوع دارم پس احتمالش هس

من دوماهه پریودیم بهم ریخته قبلن منظم بود ماه قبل هجده روز بعدش شدم این ماه ی هفته گذشته از وقتش &nb ...

برو دکتر سونو بگیر شایدم تنبلی داره اما هر چی زودتر بری بهتره

به امید نی نی دار شدنم.یعنی میشه

عزیزم منم منظم بودم تو اقدام عقب انداختم دکتر گفت تنبلی داری علائم چاقی نا منظم بودن پریود موهای چرب قند یا چربی خون بالا جوش و موهای زاید و...

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
برو دکتر سونو بگیر شایدم تنبلی داره اما هر چی زودتر بری بهتره

کاربرای اینجا از پیاز درمانی نتیجه گرفتن یه سرچ بکن ولب من هرگز حاضر نیستم برای کیستم پیاز اب پز بخورم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
مرسی عزیزم اره مو چربو هم دارم درمون میشه راحت؟

دارو میدن دیگه برای بعضی ها زود خوب میشه برای بعضی ها دیرتر ولی کلا خیلیییی نگران کننده نیست خود دکترا میگن بهترین نوع نازایی 

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍