2777
2789

من از کاربر نازنیناینا دستور العمل کاملشو یادمه میگفت اول باید غسل کنی و فلان

من خیلی وقته میخوام شروع کنم نزدیک ی هفتس منتظرم قمر در عقرب تمومشه بعد اون الان تو ایام عادتم... 

حوصله این همه صبر کردن ندارم کلی منو عقب انداخته این چیزا

خواستم بپرسم اشکال نداره تو ایام پر... شروع کنم

ینی غسل و... نکنم؟؟ 

خللی وارد نمیشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره که پاک باشی و شروع کنی

من خودم نائب همین صلوات شدم خداروشکر حاجتروا شدن 

فقط با تسبیح تربت امام حسین علیه السلام میفرستم رو به قبله

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

دستورالعملشو میشه بزاری

دستور خاصی نداره

روز اولی که شروع میکنید قمر در عقرب نباشه، پاک باشید و با تسبیح تربت امام حسین علیه السلام بفرستید و حرز امام جواد علیه السلام هم برای زودت حاجتروا شدنتون داشته باشید

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

بهتره که پاک باشی و شروع کنیمن خودم نائب همین صلوات شدم خداروشکر حاجتروا شدن فقط با تسبیح تربت امام ...

وای خدای من تا اون موقع ک شعبان تموم میشه کلی هم عقب میافتم از خودم متنفر میشم

پر... همیشه مانع بزرگی برام بوده در کل زندگیم 

وای خدای من تا اون موقع ک شعبان تموم میشه کلی هم عقب میافتم از خودم متنفر میشمپر... همیشه مانع بزرگی ...

نائب بگیر چند روز اولو