2777
2789
عنوان

دیدم نسبت به خدا عوض شده

819 بازدید | 98 پست

دیگه خدارو مهربون و بخشنده  نمی بینم  حس می کنم دعا و اینا همش الکیه اخرش خدا ، خودمم بکشم همون چیزی که میخواد روسرم میاره یا اگر اشتباهی کرده باشم حتی پشیمونم بشم و توبه کنم بازم مجازاتم می کنم. دلم واسه ده سال پیش تنگ شده اون موقع خدا رو همه جوره پشت و پناه خودم میدیدم اما الان حس می کنم پناهی ندارم آلان تو چندتا مشکل دارم دست و پا میزنم اما دلم به دعا دیگه نمیره چون حس نمی کنم تاثیری داشته باشه یا اگر هم دیگه فشار انقدر روی قلب و روحم زیاد بشه که دست به دعا بردارم  قشنگ حس می کنم فقط خودم دارم این دعا رو میشنوم  حالم خیلی بده امروز نشستم فقط گریه می کنم قفسه سینه ام تیر می کشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی پس از زندگی ببین دیدت عوض میشه 

چن تا قسمتشو دانلود کن ببین

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

قربون بزرگی خدابشم کفرنمیگم گاهی منم بش شک میکنم ی یکی رومیشناسم زندگیاروبهم میریزه دعوادرست میکنه پشت بت میکنه تهمت میزنه ولی دعاش گیراس همه جاهم میره زیارت هاگاهی وقتاتنم میلرزه ک میبینمش میگم خدایااین همه بدزندگی هارومیخادولی بازم نعمتت روسرش نمبدونم والاخداخودش صلاح میدونه من ک واگزارش کردم بخدا

من تا مجرد بودم اوضاع روحیم خوب بود.خدا رو همه جا همراه خودم حس می کردم.اوا از وقتی ازدواج کردم بر عکس شده.خودمو تک و تنها و بی یاور می بینم.والا به خرافات هم اصلا اعتقاد ندارما.اما شنیدم و چند جا خوندم اینا علامت طلسم شدنه و دارن واست دعا می کنن و جادو جمبلت کردن.مادر شوهر من اهل این کاراس

زندگی پس از زندگی ببین دیدت عوض میشه چن تا قسمتشو دانلود کن ببین

دیدم وقتی مو رو از ماست می کشن بیرون اون دنیا بدتر نا امید شدم من دارم سعیمو می کنم ولی انکار هیچوقت کافی نیست 

من تا مجرد بودم اوضاع روحیم خوب بود.خدا رو همه جا همراه خودم حس می کردم.اوا از وقتی ازدواج کردم بر ع ...

ادمهای سمی اطرافتون همون طلسم و گرفتاری و شر هستن 

دوری و قطع ارتباط با ادمهای سمی خیلی مهمه 

دیدم وقتی مو رو از ماست می کشن بیرون اون دنیا بدتر نا امید شدم من دارم سعیمو می کنم ولی انکار هیچوقت ...

به دعاهای اجابت شدشون دقت کن💚

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
اسی این عذاب وجدانی که تو داری اگه یکمشو اختلاسگرا و کلاهببردارها و رانت خوارها و احتکار کننده ها و‌ ...

کفرنمیگم ولی اوناخوشبخترین ادمن روزمین دیدم ک میگم دل بشکنی زندگی خراب کن باشی تهمت زن باشی زندگیت نعمت ازدردیواربرات میادمن ک تنم میلرزه ازاینجورادما