2777
2789

الان گرمی ۶۹۰۰ ولی بازم می گم چرا این چهارصد میلیون رو روی ۳۱۰۰ خرید نکرد، الان پولش دو برابر بیشتر شده بود روی ۳۱۰۰ می گفتم بخر می گفت نه پزشکیان می خواد بیاد توافق می شه و هی خودشو گول می زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم سود کرده خوبه

اره بازم خوبه ولی این نفعی که الان باید می کرد با طلای گرمی دوازده میلیون می کنه، البته من موافق گرانی نیستم چون مردم بدبخت می شن ولی گفتم حداقل تو این اوضاع پول خودشو نجات بده

خوبه همینم دیگه کاریش نمیشه کرد

به خدا یک تومنسو برای خودم نمی خوان می گن خودش نفع کنه و پولش حفظ بشه، حرصم بخورم می شه قوز بالای قوز، بابا کلا اینطوری ولی الان براش شد تجربه هر چی بیاد دستش تبدیلش می کنه طلا 

دیگه اخلاقشون رو میدونی بازم حرص خوردن ندارهمنم بابام اهل ریسک نیست نمیتونم مجبورش کنم و یا حرص بخور ...

به خدا یک تومنشو برای خودم نمی خوان می گن خودش نفع کنه و پولش حفظ بشه، حرصم بخورم می شه قوز بالای قوز، بابا کلا اینطوری ولی الان براش شد تجربه هر چی بیاد دستش تبدیلش می کنه طلا 

شما برای اون ناراحتی پس من چی بگم

سال 95 پدرم 100 گرم طلا رو فروخت گرمی 90 هزار پولشو گذاشت روی بقیه ی پولاش تو بانک

سال 95، 35 میلیون تو بانک داشت

اوائل سال 97، 200 میلیون پول داشتن بازم گذاشتن تو بانک برای سود بانکی، هرچقد گفتم خونه بخرید یا ماشین یا طلا، گوش ندادن، طی این سال ها بارها پیشنهادشو بهشون دادم گوش ندادن، حتی ماشین ندارن 

پول اضافه نبود که کمتر غصه داشته‌ باشه

وقتی بهش فکر میکنم حالم بد میشه، هر روز دارم بهش میکنم، الان با این وضعیت و قیمتا نه ماشین دارن نه خونه درست درمون، 200 میلیونم به مرور خرج شد الان شده 130 میلیون 

حتی فکرشم دیونه کننده اس

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
شما برای اون ناراحتی پس من چی بگمسال 95 پدرم 100 گرم طلا رو فروخت گرمی 90 هزار پولشو گذاشت روی بقیه ...

خداوند واقعا فکرش سخته من شما رو درک می‌کنم چون خود ما هم به نوعی اینطور اتفاقی برامون افتاد سال ۹۶ پدرم زمینشو فروخت زمین بر خیابان با موقعیت خوب تو کرمانشاه ۲۵۰ میلیون سود بانکی ۴ میلیون و خورده‌ای وسوسه‌اش کرد چون دوره اول روحانی خانه و طلا راکت بود وسوسه سود بانکی کورش کرد ن هی دیوار نشانش می‌دادم می‌گفتم نگاه این خونه چه خوبه بریم معامله کنیم نگاه طلا قیمت طلا، یه دفعه خانه از آذر ماه سال ۹۶ شروع کرد اوج گرفتن اگه اونو میداد طلا اون وقت یک کیلو و ۷۰۰ رم طلا می‌کرد، ولی پول ما اضافه بود یعنی خانه داشت پدرم حالا ما یه شانسی آوردیم خانه را نفروختیم پولو بذاره روش یه خانه بزرگتر بخره ن تو معامله ترسو می‌دیدی همشو از دست می‌داد اون زمین الان شده ورودی شهر،اون وقت طلا گرمی ۱۱۰ یا ۱۲۰ هزار تومان بود، ولی هرچی با این حساب فکر می‌کنی روزی مقدر شده است و تقسیم شده است قسمت شاید در صورتی که اینکه ون پول از بین نمی‌رفت اتفاق بدتری برامون می‌افتاد

خداوند واقعا فکرش سخته من شما رو درک می‌کنم چون خود ما هم به نوعی اینطور اتفاقی برامون افتاد سال ۹۶ ...

آدما وقتی کوته فکر باشن ربطی به قسمت نداره که بخوایم خودمونو قانع کنیم که لابد قسمتو رزق و روزیمون همینقدر بوده 😢

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...