2777
2789
عنوان

از رو علائم هام بگید نی نیم چیه

203 بازدید | 31 پست

۸ هفتم تموم شده ۹ هفته رو پر میکنم

ضربان قلبش تو ۷ هفته ۱۵۵ بود

سمت چپ رحمم قرار داره 

میلم به ترشی و شوری و گوشت قرمز و پنیره

شیرینی اصلا دوست ندارم 

قبلا همیشه پاهام یخ بود بعد بارداریم داغ میشه

پوستم خراب شده جوش میزنم قیافم تغیرر کرده

بتام بعد ده روز تاخیر ۹۸۰ بود

میوه دوست ندارم

دوغ و ماست دوست دارم 

از ماکارانی متنفرم

حالت تهوع ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس توام

از گوشت قرمز بدم میاد

به شیرینی میل دارم البته از ترشی بدم نمیاد

همه میگن پسره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

از منم بگید هشت هفته هستم اشتهام کور شده غذا نمیخورم حالت تعوع شدید میل به لواشک بستنی کاکایویی خستگی زیاد جوش زدم بی اعصاب شدم سینه هام درد ناک  با اجازه استارتر البته❤️

از منم بگید هشت هفته هستم اشتهام کور شده غذا نمیخورم حالت تعوع شدید میل به لواشک بستنی کاکایویی خستگ ...

دخمله😍

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️