من یه دختر رو دیدم موقع جدایی سر پسر مردمو کلاه گذاشت تموم خونشو بنامش زد و بالا کشید پسره دستش به هیچ جا بند نبود خیلی داغون شد و چند وقت بعدش پدر همین دختر یه خونه که چندین برابر اون خونه بود از دست داد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه وکیل رو دیدم که به ملک خیلی ارزشمند رو به قیمت خیلی پایین با دوز و کلک از چنگ یه پیرزن درآود ....دختره وکیل به طرز عجیبی به یه بیماری صعب العلاج مبتلا شد و همه بدنش فلج شد...وکیل تمام دارو ندارشو خرج کرده براش ولی خوب نشده که نشد
من رل زده بودم با یکی ب زور اونم قبول کردم قصدشو نداشتم باهم بودیم چن ماه بعد رفتم پیشش عاشقانه ترین شکل ممکن باهام رفتار میکرد دروغ چرا منم خیلیی بهش حس پیدا کرده بودم تو اینستا منو هاید کرد واس ی دختر دیه استوری گذاش الان راس راس داره میچرخه هیچ اتفاقیم براش نیافتاده منم نمیخوام بیافته ولی خب حداقل بفهمه باهام چیکار کرده ب بدتذین شکل ممکنه ضربه زد بهم من ب اینکه آه ی نفر یکیو بگیره اعتقاد ندارم
به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...