2777
2789

سایت طلاین به مناسبت افتتاحیه سابت ۷ سوت طلا رایگان میده...

(اینجا نمیتونم لینک بفرستم نی می سایت اجازه نمیده، آیدی ایتا بدید براتون لینک بدم دم عیدی این فرصت رو از دست ندید)

فقط کافیه رو لینکی که برات میفرستم، بزنی و وارد سایت شی اطلاعاتت رو وارد کنی نام نام خواندگی شماره همراه کدملی تاریخ تولد با یه شماره کارت متعلق به خودت، ثبت نامت که تکمیل شد بهت ۷ سوت طلا میده.

بعد میتونی یه قسمت فروش طلا هست رو صفحه اونجا وارد شی و ۷ سوت طلا رو برداشت کنی و واریز به کارتت کنی.

یه قسمت تو صفحه هم هست یه کدمعرف بهت میدع میتونی اونو کپی کنی برای همسرت خواهرت برادرت بفرستی اونا هم با کد تو وارد شن.

هرکسی که با کد تو وارد شد دوباره ۷ سوت هم به تو طلا میده هم به اون شخصی که با کد تو وارد شده.

مثلا این کد منهDNWOQXX تو اگه وارد شی هم به من طلا میده هم به تو.

من برای همسرم و خانوادم و چن تا دوستام فرستادم از دیشب ساعت ۹ تا ۱۲ در عرض چن ساعت ۶۰۰ و خورده ای برداشتم.دوستم ۱۵۰۰ تفر فالور داره اینو با کد معرف خودش استوری کرد ۲۲۷ نفر با لینک اون وارد شدن بی دردسر نزدیک نزدیک ۲ گرم طلا تونست برداشت کنه

تو میتونی وارد شی بعد تکمیل ثبت نام خودت ،  کد معرفی که به‌ خودت داده رو به دیگران بفرستی.

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱

چرا باید 7 سوت طلا رایگان بده؟

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

من خودم برداشت داشتم میده تا دیده شه

7 سوت میشه چقد؟

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید 7 سوت طلا رایگان بده؟

برای اینکه تازه سایت رو افتتاح کردن میخان به آدمای زیادی معرفی بشن برای همینه هدیه گذاشتن هر کی ثبت نام کنه هدیه ۷ سوت طلا میدن

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱
من ثبت نام کردم بهم هم ۷سوت طلا داد ولی وقتی میزنم فروش هرکار میکنم نمیشه!!شما خودتون تونستید بفروشی ...

برای اینکه بتونی برداری باید دونفر معرفی کنی یا خرید و فروشی داشته باشین

اگه بخواین منم میتونم کد معرف ملی گلد رو بزارم،اگه خرید داشته باشید ۱۰ سوت اونجا میده بعد میتونی بازی گل یا پوچ رو انجام بدین و اگه حدساتون درست باشه تا ۱۰۰۰ سوت طلا میتونی بگیرین

ایناییکه گفتم رو از برنامه اسنپ میتونین بگیرین یه کد داره برای اولین خرید و یدونم بازی گل یا پوچ داره

اینم کد معرف من 

MGdC8ApPgVPU

با سلام

اپلیکیشن طلاین را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید (OAAXZWW )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۷ سوت طلا به ارزش ۵۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید.

باسلام

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۳۸ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .