2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه حتی تصورشم سخته

فک کن پریود باشی لباس و خفت کردن به تنت باید سینه خیز هم بری

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

مردا اجازه نمیدن زناشون دختراشون برن سرکار و دانشگاه بعد بزارن برن سربازی ؟

نمیشه که

پس بچه ها چی میشن

ببین کلا چون از نبوده نمیشه میدونی چقدر امکانات و چرت پرت میخواد ؟

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بشینن تا بریم😂 مگه ما مَردیم که پشت هم نباشیم و بتونن کنترلمون کنن؟ 

با حجابامون هرروز سختی تحمل میکنن برای اینکه مستقل بشن

بد حجابامون هر روز با گشت ارشاد که پلیس مملکته درگیرن

کدوم پسری این جرعتو داره؟

فرمانبرداری توی خون ما زنا نیست 

همین الانش دلیل اینکه سربازی برداشته نمیشه بخاطر اینه که مردا باور دارن هرکی نره، ک..نیه! و اونایی که رفتن از بس عقده این میگن ما که رفتیم بقیه هم باید برن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤