2777
2789

سلام عزیزان میخوام شام حلیم بادمجون بپزم میشه نکات کلیدی وطرزپختتون روبدونم.راستش توگوگل‌هم گشتم ولی مثل اون مدلی که من میخوام نبودممنون میشم راهنماییم کنید😉😍😘

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیمرو میخواین در خدمتم.((:

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

راستش تویه رستوران خوردم خیلی خوشم اومدولی شوهرم اجازه ندادطرزپختشو بپرسم توش گوشت ریش ریش بود وبادمجون روش هم کشک ونعناع داغ ولی تو دستورات اشپزی برنج و عدس و لوبیاسفیدهم توترکیباتش بود البته هرکدوم جداگانه حالا میخوام اگه‌کسی خودش یا مامانش خیلی عالی درست میکنه به منم کمک کنه مرررررسی دوستان

کشک بادمجوونم خوشمزه س.ولی....حلیم بادمجون نخوردم تا حالا

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
عدس رو جدا بپز؛گوشت هم بپز؛با گوشکوب برقی بکوب؛پیاز داغ کن و بادمجونها رو سرخ کن؛و بعد دوباره همرو ب ...

عزیزم نبایدبزارم باکشک بپزه ؟؟؟