2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم. در حد تبلیغاتش نیست. خیلی خیلی معمولیه.رنگش رو هم من دوس ندارم

دیروزیکی خریدم فروشنده گف اصله 250خریدم. ولی برام روشنه. الان میزنم رو بارکدش میره تو سایت فروشگاهی همین کرم پودر ولی اونجا قیمتشو زده160..ینی فروشنده بهم گرون داده ؟چون میخام بفروشمش نمیدونم قیمتشو چی بزارم خودمم ضرر نکنم

من مهرماه خریذدم ۱۶۰

درحدی ک سروصدا کردن براش نیست واقعا رنگش خیلی روشن هرچند من گفتم رنگ‌پوستمو بده مثلا...

فوراور۵۲ اصلشو دارم بینظیررررررره سبک کاور بالا عالی

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

به نظر من خیلی کرمپودر خوبیه از صب میزنم میرم سرکار کیکی نمیشه و نمیماسه ولی اگه پوستت خشکه به نظرم یا استفاده نکن یا حتما قبلش آبرسان بزن من رنگ 102 استفاده میکنم به نظرم اوکیه ولی 103 پیدا کنم حتما امتحانش میکنم بیس رنگش تقریبا صورتیه دوسش دارم از پیج لیلی خاتون تو اینستا گرفتم خیلیم خوب بود سریع برام فرستادن

به نظر من خیلی کرمپودر خوبیه از صب میزنم میرم سرکار کیکی نمیشه و نمیماسه ولی اگه پوستت خشکه به نظرم ...

من دیروز گرفتم پوستم تن نخودی داره شماره102گرفتم ولی سفیدم میکنه کاورشم بد نیست همه شماره ای هم داشت. فروشنده احمق منو گیج کرد گفت این تن نخودی داره😑حالا مونده رو دستم شوهرمم هی غر میزنه ک پولو هدردادی😑