2777
2789

من ویتامین e واسه پوستم گرفته بودم چند روز زدم رو پوستم مواد داخلشو بعد دیدم جوش زدم آخه خیلی چرب بود دیگه نزدم 

داروخونه ای گفت بخوری هم خوبه 

روزی یه دونه خوبه بخورم؟ یا هفته ای یا چند روز یه بار 

دیگه واسه چی خوبه 

هر شب قبل خواب یکی تو خواب بهتر اثر میکنه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

من که خیلی راضیم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخور

خون رو خیلی رقیق میکنه

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
من که خیلی راضیم

چه تاثیری براتون داشته

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
واقعا

من برای کیست سینه یمدت خوردم

دکترم تاکید میکرد برای کارای پزشکی حتما ی هفته قبلش قطع کنم

مثل عمل جراحی درست کردن دندون و..

و کارم به بیمارستان کشید حتما اطلاع بدم ک مصرف میکنم

چه تاثیری براتون داشته

پوست و شاداب میکنه و حالت سفتی و شفافیت داده یه جور ضد پیریه برای همه هم واجبه چه آقا چه خانوم کنترل چربی صورت رو هم داره

من روزی یه دونه سه روز خوردمکارخدا بود دوستم دید.اون دوروز ازشدت سردردداشتم سنگکوب میکردم

بخاطر اینه ک خونو رقیق میکنه و جریان‌خون رو سریع میکنه