2777
2789
عنوان

غصه ی بچم داره منو از پا در میاره

325 بازدید | 29 پست

دخترم ۱۴ ماهست و با پاهای کلاب فوت به دنیا اومد یعنی پاهاش از مچ به داخل چرخیده بود.....بماند که من از سونوی آنومالی که بهم گفتن تا به دنیا بیاد چقدر گریه کردم و غصه خوردم و خیلی امیدوار بودم شاید اشتباه سونو هستش چون میگفتن خفیفه....همه ی دکترا گفتن قابل درمانه فقط درمان طولانی و سختی داره اما کامل درمان میشه و مثل یه بچه عادی راه میره....مراحل فوق العاده سخت رو گذروندیم و خدارو صد هزار بار شکر که نفسم زندگیم عمرم جونم همه ی کاراش یعنی نشستن و سینه خیز و چهار دست و پاش و ایستادنش رو زودتر از زمان معمولیه یه بچه انجام داد و از ۱۳ ماهگی هم کامل و با تعادل راه میره درمانش ادامه داره تا سه چهار سالگی...الان مسئله ی من ماساژ و ورزش پاهاش هست که خیلی روزا دیگه نه تو خواب و نه بیداری همکاری نمیکنه و نمیذاره ماساژی رو که دکتر گفته انجام بدیم اگر ماساژش رو مرتب انجام ندیم تا ۵ یا ۶ سالکی احتمال عود داره و همه ی زحمتامون به باد میره....شب ها تا ۴ یا ۵ صبح بالای سرش بیدار میمونم تا بلکه بذاره ماساژ بدم اما خیلی وقتا نمیذاره...از شدت کم خوابیدن بدنم به شدت ضعف داره....مدام استرس دارم و همش تو دلم میگم بچه تو نمیدونی که همه ی این خستگی ها و بی خوابی ها رو واسه خودت و آیندت دارم تحمل میکنم....ببخشید طولانی شد اگه راهکار دارید بگید اگرم راهکار ندارید برای منی که واقعا حالم خوب نیست دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوند بهتون صبر حضرت زینب بده تا تحمل کنی و انجام بدی و اینو بدون که روزهای سخت میگذره و حال گل دخت ...

خیلی ممنون از شما و همه ی دو ستان که برام کامنت گذاشتن وقتی دعاهاتون رو دیدم از شدت گریه صورتم کامل خیس شد.....با وجود یه بچه ۲ سال و نیمه ی دیگم واقعا احساس میکنم دیگه توانی برای ادامه ی زندگی ندارم....

یه برنامه کودکی چیزی بزار سرگرم شه بعد انجام بده

خیلی جواب نمیده چون دیگه داره بزرگ میشه و کم کم داره میفهمه باید ماساژ بدم و انگار زورش میرسه و پاهاش رو میکشه...خیلی سردرگمم هیچ راهی جلوی پام نیست حاضرم اصلا نخوابم ولی بذاره ماساژ بدم پاهاش رو....

اصلااا استرس  نگیر

بچه دوست منم اینطو ی  بود و الان ۹ سالشه و  هیچ وقت هیچ مشکلی نداشت

تنها سختی  کارشون کفشه که باید کفش مخصوص  بپوشه

رو ماستژ هم انقدر گیر نباش که شبا بیدار باشی

دوست من ر وشش این بود که ماساژ  رو به بازی و ورزش  تبدیل  کزده بود و جایزه تعیین کرده بود

انشالله حال بچتون خوب و خوبتر میشه،بچه ها استخونسون بافت بدنشون نرم هستش و می‌تونه خوب سه انسالله،اما یک چیز بگم ببخشید حتی شده گریه کنه ماساژ بدید،وقتی بزرگ سه گریه هاش از یادش می‌ره ولی تنش سلامته،انسالله.اگر تو آپارتمان باشید خب سخته صدای گریه،ولی سر شب انجام بدین تا بی خواب هم نمونید،اصلا دل نسوزونید،یه‌وقتا آدم باید بخاطر بچه ش به دلش سنگ ببنده،فکر نکن از خوشی دارم بهت یه حرفی میزنم،شاید خودمم درگیر اتفاقاتی هستم که میگم🙏🏼از دل و جون حرفامو پذیرا باش.سرشب انجام بدین و بیخوابی هم نمونید،بیخوابی استرس توهم ناامیدی افسردگی میاره،برا سلامتی خود بچه هم خوب نیس،شاید بعداز یک مدت که ببینه نمیتونه کاری کنه،عادت کنه ب ماساژتون،صداشو تحمل کنید،گریه هاشو توجه نکنید،میدونم مادر پدر از دلش نمیاد،ولی محکم باشید ،سرش داد نزنید،بامحبت و خنده کارتون بکنید،هروقدر گریه کرد خم ب ابرو نیارید،دادنزنید که بدتر تو دلش خالی سه و شما هم حس گناه کنید و بدتر دست بکشید از زحماتتون🤲🏼🌺انشالله روزی برسه تو لباس پزشکی مهندسی بچتون رو سالم ببینید،انشالله زیارت برید باهم