2777
2789
عنوان

میخوام الان برم جلو در همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 50 پست

بچه ها اخه ۱۱۰ زنگ بزنم میفهه کار ماعه چون بقیه واحدا خالی هستن من میگم این دخترا خانواده ندارن یعنی تا این موقع شب با چند تا پسر دورهمی گرفتن تا صبح ساعت ۴ ۵ همینجوری داد میزنن میخندن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنگ بزن 110 ما ساعت دو ظهر یه جا تولد دعوت بودیم جمع تولدم از این خاله زنکا بود که همه میشینن غیبت میکنن یه مرد هم نیس 110 اومد گفت همسایه اعلام مزاحمت کرده جمع کنید بنده خدا کلی هزینه کرده بود برا تولد بچش مجبور شد جمع کنه این که دیگه مهمونیه فاسدیه و ساعت سه شبه 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

ببین اونا تو شلوغی خودشون واقعا الان نمیدونن که سروصدای زیادی دارن و این داره همسایه ارو اذیت می کنه ..مام وقتی همسایه امون مهمون داره اذیتیم ولی خودشون اصلا نمی فهمن که صداشون زیاده . فقط یه تذکر دوستانه و محترمانه بدین شاید وقتی متوجه اذیت شدنتون بشن دیگه رعایت کنن. نیاز به خشونت و افراطی‌گری نیست 

خونتون اپارتمانه؟چرا میفهمه شما بودی؟

بله عزیزم چون واحد روبرویی خالیه میمونه طبقه پایین که اونم صدا نمیره که اونحا ولی دقیقا انگار وسط خونه ما نشستن خودتون وضعیت دیوار های اپارتمان هارو دیدید که

زنگ بزن 110 ما ساعت دو ظهر یه جا تولد دعوت بودیم جمع تولدم از این خاله زنکا بود که همه میشینن غیبت م ...

اون کسی که زنگ زده چه عقده ای و خاک بر سر بوده.

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بچه ها اخه ۱۱۰ زنگ بزنم میفهه کار ماعه چون بقیه واحدا خالی هستن من میگم این دخترا خانواده ندارن یعنی ...

خانواده کجا بود یا اگه باشه مثل خودشونن ما ب پدر دختره گفتیم ب خدا گفت دخترم تنهاست نیاز داره جامعه پره از دوس پسر دختر یعنی ما موندیم چقدر بی غیرت

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
ببین اونا تو شلوغی خودشون واقعا الان نمیدونن که سروصدای زیادی دارن و این داره همسایه ارو اذیت می کنه ...

اخه عزیزدلم بلانسبت جمع حتی حیوان هم دقت کنی شبا سرو صدا راه نمیندازه یعنی اینا از حیوون هم کمترن ساعت و نگاه نمیکنن ساعت ۳ شب کدوم کره خری اینکارارو میکنه اخه