2777
2789
عنوان

تاپیک من چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 20 پست
چه سوالی ؟

عزیزجان من درخواست قبول نمیکنم 

با بنده کاری دارین من درخدمتم🌿

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

ببخشید عزیزم یه سوال من با ایمیل و شماره وارد سایت شده بودم الان هم لیمیل و رمزم سیو هست خودش وارد م ...

سلام فعلا با همون ایمیل ثبت نامی وارد بشید

اگر شماره هاتون تایید بشه مشکلی دیگه ندارید تو پروفایلتون فقط باید شماره رو به اطلاعات کاربری اضافه کنید

لطفا خودتون سیو کنید ما به رمز ورود کاربرا دسترسی نداریم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام موضوع تاپیک چی بود؟

نی نی یار جان من تگم متاسفانه مشکل داره چند ماهه هستش

فکر میکردم از خود سایت باشه متاسفانه انگار از بنده هس

حین ارسال آبی میشه و اکانت بالا میاد اما بعد از ارسال مشکی میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

سلام فعلا با همون ایمیل ثبت نامی وارد بشیداگر شماره هاتون تایید بشه مشکلی دیگه ندارید تو پروفایلتون ...

ممنونم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
سلام وقت شما بخیر سوال و جواب بود راستش اصلا چیزخاصی نداشت عنوانش خودمو معرفی کردم و نوشتم سوال دارم ...

اول از همه عذرخواهی میکنم به دلیل انتظار برای پاسخ به سوالاتی که فرصت نشد به سایت بیام . بازهم سوالتون ضروری بود خیلی کوتاه بیشتر از یک سوال پاسخی نمیدم 

🍀🍀🍀🍀

کسی از کاربران هست با نیت پاک در سرکتاب وارد باشه ؟ بتونه برامون انجام بده  اگر هست یا میشناسید معرفی کنید 

یا اگر امکانش هست لطفا درخواست ارسال  بشه برای بنده که شلوغ نشه این تاپیک

ممنون از شما☘💚🌙

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

استارتر موضوع تاپیک شما ممنوعه در صورت تکرار تعلیق دائم میشید