2777
2789

چند روز پیش تاپیک زدم که چی مدل گوشی بخرم با این مقدار پول ...خیلیا گفتن چطور این همه پول میخوای بدی به گوشی 

...داداشم زد به یه ماشین مجبور شدیم ۳۸ تومن جریمه بدیم ...حالا ن پول دارم ن گوشی😂😭

...

ای بابا چه بد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم‌پرسیدم با ۵۰ ت من چ گوشی هنوز نگرفتم کاش نیگفتم

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

😂😂😂🥲خیره

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

سلام میدونم بی ربطه ولی مادرم مریضه محتاج دعاتونم لطفا براش یه صلوات بفرستید🌸

اللهُم صلِ عَلی مُحمّد و آلِ محمّد وَعَجل فرَجَهُم

اگر فرستادید لایک کنید تا منم برای براوردن حاجتتون صلوات بفرستم🌸💕💌

ولی واقعاً الان ۳۰ تومن پول یه گوشی معمولیه 

چیز عجیبی نیست تو این مملکتی که برامون ساختن 

خود منم خیلی‌ وقته می‌خوام یه گوشی بخرم خیلی هم بهش نیاز دارم و حداقل باید ۲۰ و خورده ای براش هزینه کنم طبق نیازی که دارم 

اما خب پولش جور نمیشه 

یعنی یجوری کردن دخل و خرج با هم نمیسازه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

سلام میدونم بی ربطه ولی مادرم مریضه محتاج دعاتونم لطفا براش یه صلوات بفرستید🌸

اللهُم صلِ عَلی مُحمّد و آلِ محمّد وَعَجل فرَجَهُم

اگر فرستادید لایک کنید تا منم برای براوردن حاجتتون صلوات بفرستم🌸💕💌