یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس همسایه ما با وجود یه زن و دو تا بچه رفت یه زن دیگه گرفت و خودش و خانوادش کلا در حال جادو گرفتن و دعا گرفتن برای بهم زدن زندگی این بدبختان چین حتما هورین
اولویت رو برای ازدواج بذار با هم فرهنگ و قومیت خودت.
تجربه کردم که میگم مادر من فارس هست و پدرم کرد متاسفانه بخوای نخوای تفاوت فرهنگی هست.
فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
چند مورد چه همسایه چه فامیل تجربه داشتن خوب نبوده یا خیانت شده یا زن گرفتن باز یا اهل جادو جنبل بودن باز خوب و بد همه جا هست بستگی داره طرف شما چجور باشه
شوهر سابقم کورد بود من فارس خیلی فرهنگشون باما فرق داشت سازگار نبودیم اصلا .میدیدم چند تا اقوامشونم که فارس گرفتن کلا با زناشون سازش ندارن من ۱۲ سال توشون بودم وجدا شدم